MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

300C/300L

Det 300 mm brede panel loft system etablerer et tydeligt, robust udseende. Panelerne spænder i længder op til 6 m, hvilket kræver færre paneler og led for at reducere installationsomkostningerne.

300C/300L udvendige brede panellofter giver arkitekter mulighed for at designe et lukket, glat loft med højtydende aluminium. Med to fælles muligheder kan det visuelle udseende tilpasses enhver smag. Det er en hurtig måde at sørge for et godt førstehåndsindtryk.

Det robuste udseende af dette system passer perfekt i store åbne rum med et højt støjniveau som i lufthavne, indkøbscentre eller konferencehuse. Panelerne er selvlåsende på bærerne og kræver ikke yderligere låseklemmer.

 

Design

300C / 300L udvendige brede panellofter giver arkitekter mulighed for at designe et lukket, glat loft med højtydende aluminium. Med to joint options kan det visuelle udseende tilpasses enhver smag.

 

Farve & finish

Sortimentet af metallofter er tilgængeligt i en række standardfarver, der passer til de fleste applikationer. For yderligere oplysninger om lofttyper og de specielle finisher og farveområder, der er tilgængelige for specifikke projekter, bedes du kontakte vores salgskontor.

Luxacote® Coating er en innovation, der forbedrer holdbarheden af udvendige aluminiumbyggeri applikationer. Dens styrke og effektivitet stammer fra et kraftigt 3-lags system, der består af en forbehandling af anorcoat, en primer og en UV- og ridsefast topcoat.

 

 

 

 

 

 

Anvendelse

300C/300L ydre lofter anvendes i projekter, hvor arkitekten søger et mere robust udseende. 300 mm bredde og med op til 6000 mm lange paneler giver et glat, uafbrudt plan.

300C/300L er velegnet til alle byggesektorer: Virksomheder, transport (lufthavne, Metro-, bus -, togstationer), detail, fritid, offentlig rum, restauration, sundheds-, uddannelse eller privat.

 

Materiale egenskaber

300C / 300L ydre lofter anvendes i applikation, hvor arkitekten søger et mere robust udseende. 300 mm bred med op til 6000 mm lange paneler giver et glat, uafbrudt plan. Loftpanelerne viser en straight L-joint (300L) eller en pæn V-joint (300C).