Panel lofter

Loftpaneler som visuelt fremhæver det lineære udtryk. Der opnås optimal akustisk regulering ved at vælge paneler, der er perforeret og pålimet en sort akustisk filt på bagsiden. Da panelerne ikke tiltrækker støv og er lette at rengøre, er de ideelle til hospitaler, samt andre steder hvor hygiejne er meget vigtigt. Panelerne er fuldt demonterbare og de tillader fuld adgang til øvre loftsrum for servicering o.l.

 

Vores 300 mm brede loftspaneler skaber et tydeligt og robust udseende. Paneler spænder længder op til 6 m, hvilket kræver færre paneler og samlinger for at reducere installationsomkostningerne. 

» Læs mere

Dette loftsystem kombinerer tre bredder af paneler, som adskiller sig fra andre systemer med deres skrånende kanter. Når det er installeret, giver dette loftsystem et lukket, glat udseende. 

» Læs mere

Mix og match de forskellige B, BD og de nye BXD loftspaneler ved at vælge forskellige bredder. Eksperimentér med de perforerede paneler for at optimere akustisk styring og skabe en bedre interiør atmosfære.

» Læs mere

Itaab Ribblamell er et stilfuldt loft, der giver mange muligheder for variation og passer i de fleste miljøer hvor der ønskes en glat, smuk og holdbar overflade.

» Læs mere

Kendt for sine lige linjer, alsidighed og nem installation, skaber 84B/84R metalloftsystemet et kasseformet lineært udseende. 

» Læs mere

Fås i forskellige perforeringer og kantdetaljer til installation på Armstrong U-Profile + J-Bar og U-Profile + H-Profil fjedringssystemer.

» Læs mere