MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

75C/150C/225C

Dette loftsystem kombinerer tre bredder af paneler, som adskiller sig fra andre systemer med deres skrånende kanter. Når det er installeret, giver dette loftsystem et lukket, glat udseende. Dette indvendige metalloft har glatte rene linjer i en række bredder og farver.

Akustik

Den akustiske ydeevne i et kontorrum, en skole eller en offentlig bygning bidrager til vores velvære, da dårlig akustisk komfort kan påvirke sundhed, kommunikation, sikkerhed, produktivitet og læring.

Dette panel-system leverer fremragende akustisk ydeevne, komfort og et æstetisk behageligt miljø.

Med dette panel-systemet kan der opnås en absorptionsværdi (αw) 0,75 afhængigt af loft og panelkonfiguration.

 

Design

Med lukkede lineær paneler kan man opnå et lukket glat loft, leveret i tre forskellige bredder i unikt design, eller kombineret med hinanden skabe et fint mønster

 

Farve & finish

Sortimentet af metallofter er tilgængeligt i en række standardfarver, der passer til de fleste applikationer. For yderligere oplysninger om lofttyper og de specielle overflader og farveområder, der er tilgængelige for specifikke projekter, bedes du kontakte vores salgskontor.

 

Anvendelse

Dette loftsystem er velegnet til alle byggesektorer, herunder virksomheder, Transport (lufthavne, metro, bus og togstationer) detailhandel, fritid, offentlige rum, restaurationer, sundhedspleje, uddannelse og bolig.

Kontakt os for at diskutere dine ønsker.

 

Materiale egenskaber

Med dette indvendige loftsystem i aluminium kan man kombinerer tre bredder af paneler, det adskiller sig fra andre systemer ved deres skråkantede kanter, som når de installeres, giver et lukket, glat udseende. Allen tre bredder af panelerne kan fastgøres til en universal bæreskinne. Panelerne samles ved hjælp af en panellaske.