MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Kassett C

Kassette C er et letmonteret loft med en skjult bæreprofil. Loftet passer ind i indgangspartier, butikslokaler, kontorer, køkkener og andre rum, hvor der ønskes glatte og holdbare overflader. Loftet er stabilt og giver en glat overflade, der holder i mange år.

Systemet kan også monteres mod væggen - et godt alternativ, hvor der ønskes at dekorere vægge med for eksempel billedperforering.
 
Kassetterne er lavet af genanvendt aluminium eller stål og fås i to varianter; skråkant eller skarp kant. 
Skråkant er kun tilgængelig i moduler: 600x600 mm. mens den skarp kantede er mere fleksible.
 
Kassetten C er monteret i en skjult bæreprofil, som er ophængt fra loftet med klips på den suspenderede T-profil. Ud over standard perforering kan loftet leveres med flere andre perforeringsmønstre - som med lydfilt til akustisk regulering.

 

Farve

Hvid 500. Fås også i mat klarlak, enhver NCS farve eller metallets naturlige farve.

 

Perforering

Standard 1,8 / 3,5 mm. (21%) eller uperforeret. Kan bestilles med andre perforeringer.

 

Vedligeholdelse

Metal loft har en hård og glat overflade, der er snavsafvisende. Rengøring sker med en fugtig klud eller svamp og om nødvendigt med en mild sæbeopløsning. Undgå for våd rengøring, hvis kassetten er udstyret med et lydtæppe, da dette kan forårsage misfarvning af overfladen.

 

Belysning

• TileLight
• Solvalla / Solhaga
• Ledvance M / L

 

Produktdetaljer

» Klik her for yderligere detaljerede oplysninger