MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Screens

ProScreen systemet giver effektiv solstyring og forbedrer udseendet af en facade. Filtrering af solens stråler gennem dugen, reducerer blænding og mængden af lys og varme, der kommer ind i bygningen, mens det stadig giver mulighed for udsyn. Hunter Douglas ProScreen er en omkostningseffektiv Screen designet med mange års erfaring inden for teknik, produktion og installation. 

Vinduer giver kontakt med omverdenen, hvilket skaber en følelse af komfort og velvære og øger medarbejdernes produktivitet. Eksterne rullegardiner holder denne forbindelse intakt, samtidig med at det beskytter interiøret mod blænding og varmeforøgelse forårsaget af solen.

Hunter Douglas ProScreen er et pålideligt screensystem, der bruger de højeste kvalitetstoffer, der omfatter Enduris® Glass Core-teknologi. Disse stoffer er fuldstændig vejrbestandige og dimensionelt stabile på grund af termofiksationen mellem garnerne. Den 3% åbenhedsfaktor giver en god balance mellem afskærmning og udsyn.

 

Design

ProScreen med deres rene og skarpe udseende kan være en glimrende tilføjelse til facade design. Praktisk set usynlig, når de ikke er i brug, men kan når de er kørt ned bidrage til facadens design med farver og variation.

 

Farver & finish

Hardwarekomponenterne i ProScreen-systemet består hovedsageligt af ekstruderede aluminiumsprofiler. Disse kan være naturanodiseret eller pulverlakeret i enhver RAL farve. Kollektionen af tilgængelige stoffer består af to forskellige vævninger, forskellige åbenhedsfaktorer og mere end 30 farver.

 

Produktdetaljer

ProScreen systemet er velegnede til installation på facader eller i vinduesåbningen. I begge tilfælde beskytter en ekstruderet aluminiumskassette stoffet mod vejrforhold og snavs, når det køres op. Alternativt kan ProScreen systemet placeres mellem den indvendige og den ydre væg.

Når det monteres på facade, leveres en aluminiumprofil til højere vindmodstand. En kontinuerlig lynlås svejst i siden af stoffet øger vindstabiliteten yderligere, så screensystemet kan bruges selv under høje vindbelastninger.