MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Curved Carrier

Buet metal lofter fra Hunter Douglas tilføjer et twist til det traditionelle. Forestil dig konkave, konvekse og kuperede former, der friste et kig opad. Det Luxalon® buede bæresystem hjælper med til at omdanne standard flade paneler til dynamiske loftsdesign. Bøjede metallofter er den perfekte måde at skabe buer og multileveldesign på. Paneler op til seks meter lange giver dig mulighed for at definere mellemrum store og små. Med fremragende akustiske egenskaber og en række farver, finish og buede muligheder, kan disse lofter bare være fremtidens bølge.

 

Akustik

Den akustiske ydeevne i et kontorrum, en skole eller en offentlig bygning bidrager til vores velvære, da dårlig akustisk komfort kan påvirke sundhed, kommunikation, sikkerhed, produktivitet og læring. Hunter Douglas højtydende akustiske loftprodukter er den bedste løsning til at levere fremragende akustisk ydeevne, komfort og en æstetisk behagelig løsning. Med metallofterne med buede bærere kan der opnås en absorptionsværdi (αw) 0,75 afhængigt af loft og panelkonfiguration. For yderligere at øge akustisk absorption overveje loftradius: En stigning i materialets overfladekvalitet kan resultere i op til 55% forbedring af absorptionsoverfladen.

 

Farver & finish

Hunter Douglas-sortimentet af metallofter er tilgængeligt i en række standardfarver, der passer til de fleste applikationer. For yderligere oplysninger om lofttyper og de specielle finisher og farveområder, der er tilgængelige for specifikke projekter, bedes du kontakte vores kontor.

 

Anvendelse

Lofter med buede bærere passer til de fleste byggesektorer, herunder virksomheder, transport (lufthavne, metro, bus og togstationer) detailhandel, fritid, offentlige rum, restaurationer, sundhedspleje eller uddannelse.

Kontakt os for at diskutere dine krav.

 

Materiale egenskaber

Et buet loft med lige paneler er muligt, når du bruger Multi Panel-systemet og panelsystemerne 84B, 84R, 70U og 300C. Bærere er enten buede eller segmenterede skabe buer designet af arkitekten.