Profil

MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Mogens Rasmussen A/S - beliggende i Middelfart - forhandler af Europas største sortiment af akustiske lofter, vægakustik, facadebeklædning, solafskærmning samt markiser.

Ved at kunne tilbyde det brede sortiment af kvalitetsprodukter fungerer Mogens Rasmussen A/S, som leverandør til den del af byggevaremarkedet, der lægger vægt på høj teknisk kvalitet og et moderne funktionelt design.

26 års erfaring gør Mogens Rasmussen A/S til en velvalgt samarbejdspartner, når der skal findes kompetente løsninger til både store som små byggerier.

Designfrihed

Produkterne som forhandles gennem Mogens Rasmussen A/S produceres overvejende i aluminium og stål, men også materialer som tekstil, træ, glas, metal og polycarbonat indgår i produktsortimentet. Der er lagt stor vægt på et miks af kreative løsninger og de traditionelle rene linjer. 

Fælles for alle systemer er, at de let tilpasses til de individuelle ønsker og behov, der må være for æstetik, design og funktionalitet i det pågældende byggeri.

I processen fra ide til realitet, er Mogens Rasmussen A/S behjælpelig med professionel teknisk vejledning og rådgivning.

Kontakt os og få tilsendt yderligere information om mulige løsninger til Deres projekt.