Kassetter & paneler

 

Træfinér kassetter & panel sortimentet består af akustiske loft og vægelementer, lavet af en MDF kerne, dækket af en træfiner. Vælg mellem standardpaneler eller design brugerdefinerede panelformer til et unikt udseende. Det store udvalg af finér, finish og perforeringer kan altid matche designønske.

Træfinér kassetter og paneler er et miljøvenligt byggeprodukt med endeløse muligheder. Træet bruges effektivt til fremstilling af finer, da moderne produktionsmetoder sikrer, at ca. 800-1000 m2 finér kan produceres fra 1 m3 træ. De fire demonterbare lofttyper - Classic, Modern, Prestige og System - har alle deres eget udseende, samlemåder og fordele. Sammen med det faste fjedringssystem er panelerne nemme at montere og demontere, hvis det er nødvendigt. De akustiske Topline® paneler er kendetegnet ved fer og not montage.

 

Design

Finerede trækassetter giver dig friheden til at lave et naturligt udseende væg- eller loftdesign. Udseendet af træpanelerne er skabt af et omhyggeligt udvalg af træsorter, farve og struktur. De naturlige vækstmønstre i hvert træ kan ses klart i fineren, herunder naturlige egenskaber som knaster og udvækst. Når fineren er valgt, vil de blive produceret i henhold til layout-planen for at sikre en perfekt pasform.

Vælg fra mere end 40 forskellige finer for at frembringe den rigtige atmosfære og stemning. Fra lyse til mørke toner, der er finer til ethvert design. Fineren leveres som standard med en transparent lak, men ønskes et specielt look er særlige lakker, farvning eller maling også en mulighed.

 

Anvendelse

De finerede kassetter og paneler er velegnede til alle byggesektorer: Virksomheder, Transport (lufthavne, metro-, bus-, togstationer), Detailhandel, Fritid, Offentlige rum, Restauration, Sundhedspleje, Uddannelse eller Bolig.
På grund af en speciel behandling af træpanelerne er nogle træarter perfekt egnet til fugtige områder, såsom svømmebassiner.

 

Akustik

Akustisk komfort i et kontorrum, en skole eller en offentlig bygning bidrager til vores velvære, da god akustisk komfort kan påvirke sundhed, kommunikation, sikkerhed, produktivitet og læring positivt.

Afhængig af typen af perforering opnås en specifik akustisk ydeevne. Herunder finder du et udvalg af standard perforeringsmønstre, andre mønstre er til rådighed på forespørgsel.

 

 

 

 

 

Produktdetaljer

Yderligere detaljerede oplysninger findes på HunterDouglas.

Mogens Rasmussen A/S

  • Industrivej 3B
    DK-5500 Middelfart

  • Telefon: 64418033
  • Email: mra@mras.dk

Social media