MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Ribblamel

Itaab Ribblamell er et stilfuldt loft, der giver mange muligheder for variation og passer i de fleste miljøer hvor der ønskes en glat, smuk og holdbar overflade; butikker, restauranter, kontorer, indgange og korridorer.

Taget er lavet af genanvendt aluminium, men det kan også være bestilt i andre materialer, for eksempel stål. Panelerne kan forsynes med akustisk regulerende absorbent på toppen.

Ribbladene kommer i forskellige størrelser og længder op til 5000 mm. Ved bestilling af større mængder kan værktøjer udvikles til selvudformet format.

Panelerne er monteret på hængte stansede profiler som kan stanses med nogen c / c. Til armaturer kan Armaturkassen i forskellige størrelser er fremstillet.

 

Vedligeholdelse

Metal loftet har en hård og glat overflade, der er snavsafvisende. Rengøring sker med en fugtig klud eller svamp og om nødvendigt med en mild sæbeopløsning. Undgå for våd rengøring af perforerede lofter, da det sorte lydfilter kan misfarve overfladen.

 

Farve

Hvid 500. Kan også bestilles i enhver NCS farve, i materialets naturlige farve eller folie i ethvert træmønster.

 

Anvendelse

• Shopping center

• Offentlige miljøer

• Korridorer

• Indgangspartier

 

Produktdetaljer

» Klik her for yderligere detaljerede oplysninger