MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Persienner

HunterDouglas® persienner er designet til at forbedre indendørs miljøkvalitet og spare energi. Disse systemer hjælper med at opbygge komfortable, sunde, produktive og bæredygtige miljøer.

Vores fjederhærdede aluminiumslister giver den bedste modstandsdygtighed i stand til at modstå den hårdeste behandling.

 

Design

HunterDouglas® persienner er fremstillet med de bedste materialer og malingssystemer i forbindelse med automatiserede monteringsmetoder. Med en bred vifte af designmuligheder, perforeringer, finish, farver og farvekoordinerede komponenter HunterDouglas® persienner repræsenterer den nyeste teknologi inden for dagslysregulering.

 

Nem installation

Persiennerne kan monteres meget nemt i en væg eller på vinduets overflade, og der findes flere monteringsløsninger.

 

Funktionalitet

Persienne systemerne giver nem installation og drift med holdbar kontrolmekanisme. Systemerne er udviklet til optimal dagslys- og blændingsregulering med motorisering eller manuel styring. Løsninger til specialformede vinduer, dreje- og vippehuller, skrånende og dobbelte persienner er også tilgængelige.

 

Motorsystem

Jo mere personlig kontrol et system tilbyder, desto mere behagelig bliver bygningen. Uanset om du ønsker et grundlæggende system i forbindelse med solvej og vejrforhold eller et intelligent system, som giver fuld personlig lys- og varmekontrol, mens du tager højde for den overordnede bygningsstyring, har Hunter Douglas løsningen for dig. Hunter Douglas EOS Pro styresystem giver mulighed for kraftig og effektiv drift af Hunter Douglas Sun Control Systems.

 

Anvendelse

Vores teknik- og produktionsprocesser minimerer legemliggjort miljøpåvirkning, samtidig med at de opfylder de højeste standarder for kommercielle, restaurationer, industrielle, institutionelle og kommercielle anvendelser.

Kontakt os venligst for at angive dine ønsker.