MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

84C udvendig lineær lukket loft

 

Luxalon® 84C lukket loftssystem består af kasseformede paneler, som nemt kan klippes på holderen.

De 84 mm brede paneler har en flange, der lukker 16 mm samlingen mellem panelerne (modul 100 mm). Den 12,5 mm dybe forsænkede samling giver en lineær retning til loftplanet, mens den er lukket af fra plenum.

Design

Slanke, 84 mm brede kasseformede paneler med 16 mm lukkede samlinger, der forbedrer det lineære udseende. Paneler med integrerede samlingsflanger giver et visuelt lukket loft

Farve & finish

Hunter Douglas-serien af ​​metallofter fås i en række standardfarver, der passer til de fleste applikationer. For yderligere information om lofttyper og de specielle finish og farveintervaller, der er tilgængelige til specifikke projekter, kontakt venligst vores salgskontor.
Luxacote® udvendig belægning - er en eksklusiv Hunter Douglas-innovation, der forbedrer holdbarheden af ​​udvendige aluminiumsbygningsapplikationer. Dens styrke og effektivitet kommer fra et kraftfuldt 3-lagssystem, der består af en anorcoat-forbehandling, en primer og en UV- og ridsefast topcoat

Anvendelse

Luxalon® 84C lukket udvendigt loft er velegnet til alle byggesektorer: Virksomheder, Transport (lufthavne, metro-, bus-, togstationer), Detailhandel, Fritid, Offentlige rum, Hospitaler, Uddannelse eller Bolig.

Materiale egenskaber

Det lukkede 84C-loftsystem består af kasseformede paneler, som nemt kan klippes på en holder.
De 84 mm brede paneler har en 24 mm bred flange, der lukker 16 mm samlingen mellem panelerne. Systemmodulet er 100 mm. Paneler er aftagelige for nem adgang til plenum.
Paneler kan leveres i alle længder op til 6000 mm (som standard), har en tykkelse på 0,5 mm og er lavet af en høj-korrosionsbestandig aluminiumslegering. Om nødvendigt kan panelerne afsluttes med det patenterede Luxacote® malingssystem.
Alle loftsystemer er testet for modstandsdygtighed over for vindbelastninger.
Cradle to Cradle Certified™ Bronze (Cradle to Cradle Certified™ er et certificeringsmærke, der er licenseret af Cradle to Cradle Products Innovation Institute).