Udendørs lofter

Robuste, lukkede loftsystemer, der kan modstå vindbelastninger. Panellofterne passer perfekt i store åbne rum med et højt støjniveau som i lufthavne, indkøbscentre, uddannelsesinstitutioner, konferencehuse eller beboelsesarealer. Loftpanelerne giver et robust, glat udseende og kommer i en række standardfarver.

 

70U

70U loftsystemet består af kasseformede, 70 mm brede aluminiumspaneler, som nemt klippes på 70U-holderen. 70U-systemet er designet til de applikationer, der kræver et mere robust og stærkere panel.

» Læs mere

80B/84B loftsystemet består af kasseformede, 80mm/84mm brede aluminiumspaneler, som nemt klippes på aluminiumsholderen.

» Læs mere

84C

Luxalon® 84C lukket loftssystem består af kasseformede paneler, som nemt kan klippes på holderen.

» Læs mere

84R

84R loftsystemet består af rundkantede 84 mm brede aluminiumspaneler, som nemt klippes på aluminiumsholderen.

» Læs mere

Luxalon® V100 skærmlofter er konstrueret til at dimensionalt definere loftsplanet. V100 består af lodret ophængte, 'svævende' paneler og skaber unikke visuelle mønstre og linjer uden at gå på kompromis med følelsen af ​​et rummeligt miljø. Afhængigt af synsvinklen har loftet et åbent eller lukket udseende.

» Læs mere

Luxalon® Multiple Panel Facadesystemer er udviklet som en facadeapplikation, men er også velegnet til udvendige lofter. Især når der ønskes mellemstore panelstørrelser, eller hvis facade og udvendigt loft skal danne et ensartet billede i det arkitektoniske design, er disse paneler fremragende løsninger.

» Læs mere

Luxalon® lukkede loft system har et udvalg af tre bredder af paneler. Alle tre bredder kan kombineres og let klippes på en universal bærer.

» Læs mere

300C/300L udvendige brede panellofter giver arkitekter mulighed for at designe et lukket, glat loft med højtydende aluminium. Med to fælles muligheder kan det visuelle udseende tilpasses enhver smag.

» Læs mere