MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Beta safety loop

Metalplanker er et alsidigt designmateriale, der gør det muligt for arkitekter at skabe en slående visuel effekt med deres indvendige metalloftdesign. Det brede udvalg af mønstre, former, materialer og farver kan give hvert projekt et unikt udseende.

Metalplanker er ideelle til projekter, hvor enten der kræves et højt akustisk absorptionsniveau, eller hvor der ønskes visuel kvalitet på loftet. Systemerne er også ideelle til miljøer, hvor der er behov for regelmæssig adgang til plenummet.

 

Design

Metal er et meget alsidigt materiale, der kan give en række ekstra visuelle effekter til et loft. Individuel tilpasning af loft kan også opnås ved at variere formerne, deres arrangement, belysningen og farven.

 

Farve & finish

Standardfarveområdet består af 225 RAL og NCS farver. Et stort antal af RAL-farverne er tilgængelige på kort leveringstid. Derudover er der adskillige specielle metalliske farver og chrome finisher tilgængelige fra stræk metal paletten. Andre specielle farver er tilgængelige på forespørgsel.

 

Anvendelse

Metalplanker er velegnede til alle byggesektorer, herunder virksomheder, transport (lufthavne, metro, bus og togstationer) detailhandel, fritid, offentlige rum, restaurationer, sundhedspleje, uddannelse og bolig.

Kontakt os for at diskutere dine krav.

 

Materiale egenskaber

Metalplanker er designet til at blive installeret på et udvalg af systemer: lænekorridor, lay-on bandraster, hook-on Z-profil eller hook-on Safety Loop. Metalplanker forbedrer det modulære designmønster. Metalplanker og systemer kan også tilpasses til specifikke projektkrav.

MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Produktdetaljer

Beta Hook-On Safety-Loop, når sikre paneler er vigtige.

 

Panelstørrelser

- minimum 300 x 520 mm
- maks. 1050 x 2400 mm * (For store dimensioner kontakt vores kontor)

 

Typisk Isometrik

1 = Hook-On planke
2 = Sikkerhedsløkkeprofil
3 = Låseplade med skrue
4 = Nonius strop
5 = Suspension element