MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Skodder

Systemet som bliver vertikalt monteret giver arkitekter mulighed for ikke kun at fokusere på afskærmningsdelen men også facadens visuelle udtryk. 
Skodderne leveres som et fast eller et justerbart system. Ribberne i den aluminiumsekstruderede ramme leveres i flere forskellige typer og former. Skodderne har en tynd top og bund skinne mekanisme.

Center til center afstanden mellem ribberne kan varieres for opnåelse af den ønskede afskærmningsvinkel eller for opnåelse af mere naturligt dagslys ind i bygningen.

Ved at variere ovennævnte første 3 ribbetyper i aluminium kan en afskærmningsvinkel på 7, 20 eller 34 grader opnås.

Ovennævnte sidste to ribbetyper til justerbart system kan justeres fra horisontal åben posistion til vertikal fuldt lukket position. 

 

Design

Skyde skodder er tilgængelige med en række infills. Som standard er der valg af løvfinner, perforeret ark eller aluminium bølgepap.

Finnerne i aluminium ekstruderet ramme fås i aluminium og vestlig rød cedertræ i forskellige former og som fast applikation.

Den nye Infinity skodde har en skjult ramme bag louvres. Premium wood-look-finish giver et naturligt udseende uden forvitring eller vedligeholdelse.

Den perforerede skodde er rammeløs og kommer i to perforeringer med 5% og 10% åbenhed for god skyggevirkning. Tilpassede perforeringer er også mulige.

Den bølgende mesh skodde har et unikt aluminium bølgepap med en slående anodiseringsfinish, hvilket giver et spektakulært 3D-udseende.

Skodder kan manuel betjenes eller motoriseres med 24V bælte drev system. Top- og bundskinner, løbere og hardware er en integreret del af systemet.

 

Materiale egenskaber

Skodderne fremstilles af materiale i høj kvalitet, dette enten være aluminium eller rødt cedertræ. De aluminiumsekstruderede ribber kan leveres anodiserede eller pulverlakerede og cedertræet leveres enten ubehandlet eller olie behandlet.

 

Farver

Alle RAL og NCS farver tilgængelige. Specielle farveønsker leveres efter aftale.
 
 
 

Produktdetaljer

Flere oplysninger om skodderne kan findes på Building Elegance