MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Finer

Det finerede lamel-system består af trælister, der er fastgjort til hinanden med en aluminiums dyvel. Disse monterede lameller danner panelet, som kan produceres i forskellige længder og bredder. En bred vifte af træfiner er til rådighed, alle med deres egne egenskaber. Systemet er let at installere og giver loftet mulighed for demontering og giver nem adgang til plenum. På grund af friheden til at vælge dine egne dimensioner, kan du skabe et unikt loft eller en væg.

Træ finer lamelsystemet er et miljøvenligt byggeprodukt med endeløse muligheder. Træet bruges effektivt til fremstilling af finer, da moderne produktionsmetoder sikrer, at ca. 800-1000 m2 finer kan produceres fra 1 m3 træ. Fordelen med systemet er, at det er fremstillet efter mål, hvilket betyder, at der ikke kræves skærejusteringer på stedet, hvilket reducerer installationstiden og prisen betydeligt.

 

Design

Træ finer lamelsystemet giver dig frihed til at lave et naturligt udseende væg- eller loftdesign. Udseendet af trælamellerne er skabt af et omhyggeligt udvalg af type, farve og struktur. De naturlige vækstmønstre af hvert træ kan ses klart i fineren, herunder naturlige egenskaber som knaster og udvækst. Når fineren er valgt, vil lamellerne blive produceret i henhold til layout-planen for at sikre en perfekt pasform.

Vælg fra mere end 40 forskellige finer for at frembringe den rigtige atmosfære og stemning. Fra lyse til mørke toner, der er finer til ethvert design. Fineren leveres som standard med en transparent lak, men ønskes et speceilt look er særlige lakker, farvning eller maling også en mulighed.

 

Akustik

Akustisk komfort i et kontorrum, en skole eller en offentlig bygning bidrager til vores velvære, da god akustisk komfort kan påvirke sundhed, kommunikation, sikkerhed, produktivitet og læring positivt.

Leg med lamellens bredde og mellemrum vil give den nødvendige akustiske ydeevne til forskellige atmosfærer. Eventuelt kan lamellerne også perforeres.

 

Anvendelse

Træfinér lamel lofter og vægge er velegnet til alle byggesektorer: Virksomheder, Transport (lufthavne, metro-, bus-, togstationer), Detailhandel, Fritid, Offentlige rum, Restaurationer, Sundhedspleje, Uddannelse eller Bolig.

På grund af en speciel behandling af trælamellerne er nogle træarter perfekt egnet til fugtige områder, såsom svømmebassiner.