MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Terrassemarkiser

Markiser fra markilux Create skaber nyt rum for dig og din familie og kan bruges året rundt. Materialerne er af højeste kvalitet og giver en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Markiserne er ekstremt modstandsdygtige mod dårligt vejr, robuste og alsidige. Den bedste kvalitet – homemade by markilux. Fremstillingskvaliteten er unik, og monteringen håndteres eksklusivt af vores autoriserede partnere. Ejere af en markilux markise vil altid nyde det: Det giver en helt ny dimension til udelivet.

 

markilux 1600

En af de flotteste – vidt og bredt.

Den blev udmærket med IF product design award for sit harmoniske, halvrunde formsprog. Men også når den er kørt ud, er den skidesmart. Som halvkassettemarkise er markilux 1600 åben forneden. Et beskyttelsestag tilpasser sig markisens hældning, lukker i indkørt tilstand pasnøjagtigt af med udfaldsprofilen og beskytter således dugen mod regn. Et blik over til naboerne viser: Din er formodentlig den flotteste vidt og bredt.

 

Produktdetaljer

Flere oplysninger om markilux 1600.

 

markilux 5010

Happy Hour til hele familien – hele dagen lang.

I en håndevending – valgfrit via knaptryk eller smart styring pr. app – samler markilux 5010 sympatipoints hos hele familien, når den køres ud. Som sammenkoblet anlæg med op til tre ved siden af hinanden monterede markiser finder også alle venner og gæster en hyggelig plads i det store skyggeområde. Multitalentet inviterer til afslappet samvær og gør hver udendørs time til en Happy Hour.

 

Produktdetaljer

Flere oplysninger om markilux 5010.

 

markilux 790

En, der altid støtter dig.

Der findes kun få udendørs siddepladser, som på alle sider er beskyttet mod sol, vind og nysgerrige blikke. Derfor hører den smalle markilux-sidemarkise bare til et stemningsfuldt liv på altanen eller terrassen. Den stabile kompaktkassette kan nemt monteres. I én håndevending er den trukket ud og altid til rådighed, når du har brug for den.

 

Produktdetaljer

Flere oplysninger om markilux 790.

 

markilux 970

Med markilux 970 får du smart bystil kombineret med masser af teknisk komfort. Kassettemarkisen imponerer med sit rene, kantede design, hvor alle detaljer er lige i skabet. Det ellers tidløse farveudvalg overrasker med stærke accent-farver til forbommen – et spil mellem farvekontraster, som liver op på enhver facade.

Markisen er også godt med ud fra et teknisk synspunkt. Med et drejeled hæves den til en forudindstillet hældningsvinkel, efter markisen er rullet ud, og Bionic-senen i foldearmene giver den ud over en støjsvag drift også en robust karakter.

De små LED-spotlights, som kan monteres i en multifunktionsrille under markisen, sikrer stemningsfulde aftener på terrassen. markilux 970, der også fås i en pulverlakeret version, er velegnet til montering på vægge, lofter og spær. markilux 970s mange valgmuligheder giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på din markise.

 

Produktdetaljer

Flere oplysninger om markilux 970.

 

 

markilux 6000

Prisvindende markisemodel med mange forskellige designmuligheder og med en enestående og unik teknologi. markilux 6000s ekstrafunktioner gør dagen skønnere, forlænger aftenen og gør alle årstider egnet til terrasseliv.

Designserierne Standard og Lounge gør det let at finde de optimale stil- og farvevarianter af kassetter og markisearme til enhver hustype. Markisearmenes midterled bevæges via en innovativ Bionic-sene udviklet af markilux. Det er ikke nogen overraskelse, at markilux 6000 er blevet prisbelønnet med Red Dot Design Award, for med sin stil og innovationsgrad fortjener den ikke mindre.

 

Produktdetaljer

Flere oplysninger om markilux 6000.

 

markilux MX-1

Erfaring, viden om design og teknologi samt skønhed og funktionalitet går op i en højere enhed i markilux MX-1 – en kombination af beskyttelsestag og markise. Med en dybde på 62 centimeter i indkørt tilstand virker MX-1 som et fortag og beskytter vinduer og facade.

Storesøsteren til markilux MX-1 compact er et udstyrsstykke uden lige og opfylder selv de mest usædvanlige ønsker til en markise. MX-1 er født med ledarme med Bionic-sene, hældningsjustering på 5 - 25° via et vippeled og vandafløb via en integreret vandrende i forbommen.

Du kan sætte dit eget præg på MX-1, der har en lang række valgmuligheder, når det kommer til teknologi, farvevarianter og ekstra udstyr. Trods sine mål har markilux MX-1 en fascinerende let fremtoning. Modellens generøse mål og progressive stil repræsenterer et bevidst valg om facadedesign.

 

Produktdetaljer

Flere oplysninger om markilux MX-1.

 

 

markilux 990

markilux 990 er den ideelle ven til terrassen eller altanen: Lille og kompakt er den perfekt til at blive monteret på væg eller i loft. Takket være den U-formede forbom, som skjuler mekanik og dug i indkørt tilstand, er markisens størrelse og vægt reduceret til et minimum.

markilux 990 kommer med mange valgmuligheder. Den fås med kæde eller som tilvalg med Bionic-sene, et utal af forskellige duge og med intelligent specialudstyr. Kun solen leveres ikke sammen med denne model.

 

Produktdetaljer

Flere oplysninger om markilux 990.

 

 

markilux MX-3

Skarpe kurver, rene linier, et facinerende spil med farverne - dette er nogle af de ting der betegner den nye markilux MX-3. Farvevalget på det gennemgående panel åbner for muligheden for et helt uniks aftryk på markisen, der går lige i hjertet på alle der skal have en markise. Når markisen er lukket giver markisen sit klare aftryk på boligen og når markisen kører ud ser man alle de tekniske specialiteter. Denne innovative designer markise, markilux MX-3 giver et godt langtidsholdbart indtryk med en meget attraktiv pris for en kvalitets markise.

 

Produktdetaljer

Flere oplysninger om markilux MX-3.