Miljø

Genbrug

Hos Mogens Rasmussen A/S er vi meget bevidste på miljøet og selvom vi ikke selv er producenter af vores produktsortiment, så udvælger vi nøje leverandører som er opmærksomme på bæredygtige løsninger og processer. Vi samarbejder blandt andet med Hunter Douglas som har kampagnen Keen on green der handler om bæredygtighed og genbrug af materialer.

Mogens Rasmussen A/S levererer produkter til Middelfart Rådhus som klassificeres DGNB Platin. Bæredygtighed er vitalt, hvorfor at de benytter sig af produkter som er skabt under forhold med høj kvalitet kombineret med genanvendelige materialer som kan gennemgå DGNB Platin certificering.

Systemerne som er fremstillet i aluminium er miljøvenlige og korroderer ikke i modsætning til andre metaller. Ved anvendelse af aluminium undgås korrosionsprocessen, og den deraf følgende forurening minimeres.

Aluminium er et materiale med en lang teknisk og funktionel holdbarhed. Da aluminium er et let materiale, holdes energiforbruget ved transport også lavt, sammenlignet med energiforbruget ved transporten af andre byggematerialer.

I Holland, hvor Luxalon produceres, regenereres aluminium 100%, hvorved der kun forbrændes 5-10% af den energi, der anvendes ved produktion af aluminium baseret på Bauxit. Væksten i regenereret aluminium stiger hvert år.

 

Indeklima

Kontakt os for information og dokumentation vedrørende Dansk Indeklima Mærkning.