MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Hunter Douglas® Ultimate Screen Zip er den mest pålidelige eksterne rulleskinsystem. Det giver fremragende solstyring med den højeste vindmodstand. Filtrerer solstråling, stoffet reducerer blænding samt mængden af lys og varme, der kommer ind i vinduet til et behageligt niveau. Systemet tillader også at bygningens beboere får en uhindret udadvendt udsigt.

Hunter Douglas® Ultimate Screen Zip vindtæt udvendige rullegardiner tilbyder en højpræstationsløsning til varme og lysstyring i mere end 99% af de fælles vindforhold på solrige dage. Systemet er konstrueret til nem installation, fleksibel applikation og giver lang holdbarhed. Vores ydre tekstiler er farvefast, rive og varmebestandige og formstabile.

 

Hunter Douglas® Ultimate Screen Zip er den mest pålidelige eksterne rulleskinsystem. Det giver fremragende solstyring med den højeste vindmodstand.

Design

Et elegant træk ved den vindbestandige, kontinuerlige sidestyring af stoffet er det slanke udseende. Når stoffet holdes på plads på alle sider, ser de udstrålede persienner rent og skarpt ud og tilføjer til facade designet i stedet for at gå på kompromis med det. Ultimate Screen Zip har de højeste kvalitetstoffer, der indeholder vores Enduris® Glass Core-teknologi. Disse stoffer er fuldstændig vejrbestandige og formstabile på grund af termofiksationen mellem garnerne. Åbningsfaktoren på 3% eller 5% giver et behageligt lysniveau indenfor og en fremragende udsigt udenfor.

 

Farver & finish

Hardwarekomponenterne i Ultimate Screen Roller Blinds består hovedsageligt af ekstruderede aluminiumsprofiler. Disse kan færdiggøres i naturanodiseret eller pulverlakeret i hvid eller RAL-farve på forespørgsel. Samlingen af tilgængelige stoffer består af to forskellige vævninger, forskellige åbenhedsfaktorer og mere end 30 farver.

 

Anvendelsesområder

• Indendørs til mørklægning.
• Udendørs, hvor Z-screen er særdeles velegnet til facader med stor vind- belastning.

 

Produktdetaljer

Ultimate Screen Zip blinds drives af pålidelige rørmotorer, der muliggør personlig og central automatiseret styring. Afhængigt af systemets dimensioner er der et valg af forskellige aluminiumhovedkasser i firkantet eller afskåret form. Kompakte aluminiums sideprofiler giver hurtig og usynlig fiksering og muliggør en jævn og lydløs drift af stoffet.