MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Plader

Strækmetal plader er et alsidigt designmateriale der giver ekstra visuelle effekter til lofter. Det er meget nemt at tilpasse lofter, ved at variere typerne af masker, belysning og farve. Strækmetalpladerne er ideelle for løsninger hvor enten et højt niveau af akustisk regulering er ønsket eller hvor visuel og fysisk transparens af loftet er efterspurgt. Systemet er også ideelt til løsninger hvor regulær adgang til øvre rum er ønsket. 

 

Strækmetal plader er et alsidigt designmateriale der giver ekstra visuelle effekter til lofter. Det er meget nemt at tilpasse lofter, ved at variere typerne af masker, belysning og farve.

Akustik

Brug af polyester absorbent oven på strækmetallen vil give enestående akustisk ydeevne. Tykkelsen af puderne kan vælges afhængigt af de krævede akustiske værdier. 

 

Design

Der kan vælges mellem en række forskellige masketyper og mønstre.
Standard masketypen er en kvadratisk maske eller en diamantformet maske med variation i maskestørrelsen. 

Gennemsigtigheden af strækmetalloftet er alt afhængig af hvilken type masker der vælges, og dette vil også være med til at give forskellige optiske effekter af lys.

Den fysiske gennemsigtighed i loftet kan også anvendes til røgudtræk og sprinkling i tilfælde af brand. 

 

Farve & finish

Standardfarverne består af 225 RAL og NCS farver. Et stort antal af RAL-farverne er tilgængelige på kort leveringstid. Derudover er der adskillige specielle metalliske farver tilgængelige i strkæmetal. Andre specielle farver er tilgængelige på forespørgsel.

 

Anvendelse

Strækmetalfliser passer til alle byggesektorer, herunder virksomheder, transport (lufthavne, metro, bus og togstationer), detailhandel, fritid, offentlig rum, restaurationer, sundhedsvæsen, uddannelse og boligmiljøer.

 

General information

Panelmodul: 600x600 mm eller 600x1200 mm

 

Materiale egenskaber

Strækmetal pladerne er designet til at blive installeret i et standard T-skinnesystem (T-profiler bredder 15 og 24 mm).