MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

300C Curved

 

Buede metallofter fra Hunter Douglas tilføjer et twist til den traditionelle opfattelse af loftdesign. Forestil dig konkave, konvekse og kuperede former, der frister et kig opad. 300C buede lofter er den perfekte måde at skabe buer og multilevel design på. Paneler op til seks meter lange giver dig mulighed for at definere mellemrum store og små. Med fremragende akustiske egenskaber og en række farver, finish og buede muligheder, kan disse paneler bare være fremtidens bølge.

 

Akustik

Den akustiske komfort i et kontorrum, en skole eller en offentlig bygning bidrager til vores velbefindende, da dårlig akustisk ydeevne kan påvirke sundhed, kommunikation, sikkerhed, produktivitet og læring. Hunter Douglas højtydende akustiske loftprodukter er den bedste løsning til at levere fremragende akustisk ydeevne, komfort og en æstetisk behagelig løsning. Med 300C buet panel system kan der opnås en absorptionsværdi (αw) 0,75 afhængigt af loft og panelkonfiguration. For yderligere at øge akustisk absorption overveje loftradius: En stigning i materialets overfladekvalitet kan resultere i op til 55% forbedring af absorptionsoverfladen.

 

Farver & finish

Hunter Douglas-sortimentet af metallofter er tilgængeligt i en række standardfarver, der passer til de fleste applikationer. For yderligere oplysninger om lofttyper og de specielle finisher og farveområder, der er tilgængelige for specifikke projekter, bedes du kontakte vores kontor.

 

Anvendelse

300C buet bredpanel er velegnet til de fleste byggesektorer, herunder virksomheder, transport (lufthavne, metro, bus og togstationer) detailhandel, fritid, offentlige rum, restaurationer, sundhedspleje og uddannelsesmiljøer.

Kontakt os for at diskutere dine ønsker.

 

Materale egenskaber

Wide panel 300C buede lofter anvendes i applikation, hvor arkitekten søger et mere robust udseende. De 300 mm brede med op til 6000 mm lange paneler kan bukkes konkave, konvekse eller i bølgende figurer. Minimal radius for alle former er 1000 mm. Bøjede paneler har 200 mm lige dele i begge ender.