MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Massiv træ paneler

Det lineære massivt træloftsystem er en træ løsning i den mest naturlige form. En bred vifte af træarter er tilgængelige, alle med deres egne egenskaber. Forskellige panelbredder kan kombineres og skabe et unikt udseende. Systemet er let at installere og giver mulighed for demontering og adgang til plenummet.

Ved brug af dette system skaber du en miljøvenlig og holdbar bygning med en autentisk følelse. Træ er et naturligt produkt, der lever, det ånder og med sine egne egenskaber er egnet til en lang række designløsninger. Også træ er det eneste byggemateriale, der er 100% CO2-neutralt, og er fuldstændig genanvendeligt.

Fordelen med systemet er, at det er fremstillet efter mål, hvilket betyder, at der ikke kræves skærejusteringer på stedet, hvilket væsentligt reducerer installationstid og omkostninger. Ethvert design er muligt, da panelet og mellemrummets størrelse kan tilpasses fuldt ud.

 

Akustik

På bagsiden af panelerne er en uvævet akustisk fleece placeret for at øge loftets akustiske ydeevne

Den akustiske komfort i et kontorrum, en skole eller en offentlig bygning bidrager til vores velvære, da god akustisk komfort kan påvirke sundhed, kommunikation, sikkerhed, produktivitet og læring positivt. Med systemet opnåes absorption Alpha w værdier mellem 0,55 og 0,85 kan opnås afhængigt af panel og fælles bredder.

 

Design

Vores sortiment af træ overstiger 20 forskellige arter med deres egne unikke egenskaber. Træpladerne kan have en flad savet og grov savet overfladefinish. Træpanelerne er som standard med højkvalitets lak for at beskytte træet mod fugt, støv og snavs. Øvrige træarter er til rådighed efter anmodning.

Ved siden af standard transparent lak er der også en bred vifte af  farver til rådighed. Denne overflade kan tilføje en flot finish til træet.

 

System egenskaber

En perfekt pasform på stedet er garanteret, da panelerne er lavet på mål. Dette betyder ingen skæring på stedet, reducerer installationen omkostninger og opretholder de smukke detaljer af træpaneler. Loft og væg systemet er udviklet på en sådan måde at maksimere effektiviteten og minimere installationsomkostninger. Det specialudviklede ophængningssystem består af prefaste klip, der nemt kan monteres i transportørerne. Lysarmaturer, ventilationskanaler eller højttalere kan let fastgøres i loftet.

 

Loft løsningen

Systemet består af massive træpaneler med forudfastgørte klip, som gør det let at fastgøre dem på bæreren. Panelerne leveres i forskellige eller faste længder og er forbundet med en tunge og not-forbindelse for at skabe en sømløs samling.

- Tre demonterbare løsninger åben, lukket og multi-panel
- Hurtig installation med forudmonterede klip
- buede og bølgende figurer mulig
- Panelbredder fra 75mm op til 180mm
- Kombiner forskellige panelbredder med multi-panel systemet

 

Væg løsningen

Systemet er udviklet til at skabe en naturlig vægmonteret vægløsning. Aluminium SLR-profilen, sammen med de forudmonterede clips, sikrer nem installation i vandret eller lodret retning.

- Tag loftet til væggen i vandret eller lodret retning
- Kombiner forskellige panelbredder i ét system
- Hurtig installation med forudmonterede klip
- Buede vægløsninger er også mulige