MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

70U lineær udvendigt loft

 

70U loftsystemet består af kasseformede, 70 mm brede aluminiumspaneler, som nemt klippes på 70U-holderen. 70U-systemet er designet til de applikationer, der kræver et mere robust og stærkere panel.

Robuste (25 mm høje) kasseformede paneler med 30 mm brede åbne samlinger, der forbedrer loftets lineære udseende og giver en retningsbestemt effekt.

Design

Robuste kasseformede åbne paneler med vægt på panelernes retning. Når man har brug for et åbent retningsbestemt loft, er dette det perfekte valg. De åbne samlinger giver 30 % åbent areal i kombination med almindelige paneler. 70 mm brede kasseformede paneler med 30 mm åbne samlinger, der forbedrer det lineære udseende.

Farve & finish

Hunter Douglas-serien af ​​metallofter fås i en række standardfarver, der passer til de fleste applikationer. For yderligere information om lofttyper og de specielle finish og farveintervaller, der er tilgængelige til specifikke projekter, kontakt venligst vores salgskontor.
Luxacote® udvendig belægning - er en eksklusiv Hunter Douglas-innovation, der forbedrer holdbarheden af ​​udvendige aluminiumsbygningsapplikationer. Dens styrke og effektivitet kommer fra et kraftfuldt 3-lagssystem, der består af en anorcoat-forbehandling, en primer og en UV- og ridsefast topcoat.

Anvendelse

Luxalon® 70U Open Exterior Ceiling er velegnet til alle byggesektorer: Virksomheder, Transport (lufthavne, metro-, bus-, togstationer), Detailhandel, Fritid, Offentligt rum, Hospitaler, Uddannelse eller Bolig.

Materiale egenskaber

70U åbne loftssystemet består af kasseformede paneler, som nemt kan klippes på en holder. De 70 mm brede paneler har en 30 mm åben samling mellem panelerne. Systemmodulet er 100 mm. Paneler og låseclips kan nemt demonteres for adgang til plenum. Paneler kan leveres i alle længder op til 6000 mm (som standard) og er lavet af 0,8 mm gauge høj-korrosionsbestandig aluminiumslegering
Fastgørelsesclips monteret på holderne mellem panelerne giver en sikker låsning af panelerne
Nemt demonterbare paneler og fastgørelsesclips giver fuld adgang til tjenester og udstyr i plenum
Paneler er standardbehandlet med det patenterede Luxacote® malingssystem
Alle loftsystemer er testet for modstandsdygtighed over for vindbelastninger
Cradle to Cradle Certified™ Bronze (Cradle to Cradle Certified™ er et certificeringsmærke, der er licenseret af Cradle to Cradle Products Innovation Institute).