Flåder

Med flydende lofter kan der skabes helt unikke udtryk i rum, samtidig med at flåderne bidrager til et højt niveau af lydabsorption. Flåder er  omkostningseffektive, æstetiske designløsninger, som er nemme at installere og ideelle til at forbedre akustikken, fx i åbne områder.

 

Metal Canopy er en række 3 buede og flade metalkapper - konkave, konvekse og flad. Lige ophængt direkte fra bygningsstrukturen kan de definere mellemrum, fremhæve et område, give fokus eller skabe loftsskulpturer, samt kontrollere efterklang inden for rummet.

» Læs mere

Armstrong METAL D-Clip og Armstrong METAL D-H 700 systemer er flydende modulære løsninger for optimal fleksibilitet. Produktsortimentet har rektangulære Clip-In og Hook-On paneler, der kan arrangeres for at skabe karakteristiske designelementer.

» Læs mere

AMF THERMATEX® Sonic Modern er en loftflåde med en aluminiumsramme. Det fleksible ophæng med fine stålkabler gør det muligt at justere højden individuelt efter behov.

» Læs mere

AMF TOPIQ® Sonic-element er en rammeløs og fugefri loftflåde med AMF TOPIQ® Strong Edge Technology. Den nyder også godt af en fuldfarvet overflade og omvendt laminat fleece.

» Læs mere