MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

V100 / V200

Loftsystemet tilbyder næsten endeløse designmuligheder. Bredt udvalg af produkter, farver og finish kan kombineres for at skabe lofter af høj kvalitet.

V100 / V200 består af vertikalt hængende paneler og skaber unikke visuelle mønstre og linjer.
V100 / V200 lofter dækker plenum, samtidig med at det giver nem adgang samt effektiv ydelse af klimaanlæg, belysning og sprinklersystemer.

 

Akustik

Den akustiske komfort i et kontorrum, en skole eller en offentlig bygning bidrager til vores velvære, da dårlig præstationskomfort kan påvirke sundhed, kommunikation, sikkerhed, produktivitet og læring. V100 /V200 loftet har ikke egen akustiske egenskaber. Ved at sætte akustiske absobenter (Polyester absorbent) over panelerne kan de lydabsorberende egenskaber tilpasses ethvert krav.

 

Design

V100/V200 lofter giver arkitekter mulighed for at designe et åbent loft i aluminium. Med forskellige panelhøjder, moduler, tilbyder disse system lofter maksimal frihed i design. Lofter skaber et rummeligt udseende, der er ideelt til indvendig, hvor en åben konstruktion ønskes. Systemerne er tilgængelige med faste bæreskinner eller med glidende, der er 2 forskellige profiltyper tilgængelige som kan monteres i forskellige moduler.

 

Farve & finish

V100/V200 er tilgængeligt i en række standardfarver, der passer til de fleste anvendlesesområder. For yderligere oplysninger om de specielle overflader og farver, der er tilgængelige, bedes du kontakte vores kontor.

 

Anvendelse

V100/V200 loftet passer til de byggesektorer, hvor der kræves et letvægts og åbent loft. Disse omfatter corporate, transport (lufthavne, metro, bus og togstationer), detailhandel, fritid, offentlige rum og restaurationer.

Kontakt os for at diskutere dine ønsker.

 

Materiale egenskaber

V100 / V200 åbent loft system består af lodrette hængte paneler med en højde på 101mm (V100) eller 200mm (V200), der let kan klippes på en bæreskinne.

Panelerne er installeret i standardmoduler på 100 mm, 150 mm eller 200 mm.

Andre moduler er tilgængelige på forespørgsel. En glidende bærerversion til områder, hvor der kræves regelmæssig adgang, er også tilgængelig.