MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Vaskehaller luxalon 150F

Vaskehalspanelerne er udviklet som et facadesystem, men har også vist sig særdeles velegnet til indvendig beklædning af vaskehaller.

Design

Lukkede lineære aluminiums paneler udformet med fer og not. 150F panelet er 150mm bredt og fremstår med tætte samlinger og uden synlige skruer.

Har man brug for lukkede glatte lofter eller vægge, er dette det perfekte valg.

Farver & finish

150F panelet er tilgængeligt i en række standardfarver, der passer til de fleste applikationer.

Luxacote® overfladebehandlingen er en eksklusiv innovation, som forbedrer holdbarheden af udvendige aluminium paneler. Styrken og fleksibiliteten skyldes et kraftigt 3-lags system, der består af en forbehandling af anorcoat, en primer og en UV- og ridsefast topcoat.

Anvendelse

Luxalon® 150F er velegnet til alle typer bygninger, og særligt velegnet hvor facaden udsættes for hårde belastninger og slid, f.eks. nær havet eller som i vaskehaller hvor rengørings frekvensen er meget høj.

Materiale egenskaber

Luxalon® 150F facadesystem består af 150 mm brede aluminiumspaneler, som monteres på skjulte bæreskinner der tillader fri termisk bevægelse af aluminiumspanelerne, samt en nem og hurtig installation.

Produktdetaljer

Oplysninger om maksimale spændinger, dimension og vægte, materialekrav pr. M2. kan du finde på HunterDouglas