Strækmetal

Strækmetal er et alsidigt designmateriale, der gør det muligt at give det indvendige metalloftdesign en slående visuel effekt. Det brede udvalg af mønstre, materialer og farver kan give dit projekt et unikt udseende. Strækmetal-systemerne er ideelle til projekter, hvor høj akustisk absorption er nødvendig kombineret med visuel og fysisk gennemsigtighed i loftet. Systemerne er også ideelle til miljøer, hvor regelmæssig adgang til øvre rum er påkrævet.

 

System 200A giver et væld af muligheder for at skabe interessante lofter i unikke design til forskellige typer miljøer. Ved at variere udseendet af masken er der gode muligheder for dit eget design.

» Læs mere

Strækmetal paneler er et alsidigt designmateriale, der gør det muligt at skabe en slående visuel effekt med deres indvendige metalloftdesign. Det brede udvalg af mønstre, materialer og farver kan give dit projekt et unikt udseende.

» Læs mere

Strækmetal plader er et alsidigt designmateriale der giver ekstra visuelle effekter til lofter. Det er meget nemt at tilpasse lofter, ved at variere typerne af masker, belysning og farve.

» Læs mere