MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Bafler Tavola™ Straight

Baffel Tavola™ Straight Lofter er perfekte til akustik og støjkontrol i offentlige områder. Fra et designmæssigt synspunkt tilbyder Baffel Lofter et rumligt mønster med et lineært åbent loft. Fra et praktisk synspunkt er det nemt at installere og få adgang til loftet og tillægsydelser såsom belysning, PA-anlæg, sprinklere mv.

Nøglefunktioner

• Profillængder op til 5000 mm
• Profilhøjder: 50 - 300 mm
• Profilbrædder: 20, 30, 40 og 50 mm
• Standard FE-bærer 43 x 60 mm, sort
• Affaldsreduktion på stedet med fabriksfremstillet dimensionalt materiale
• Nedvægt: Reducer den statiske belastning med letvægtsstål eller aluminium
• Standard fra formalet stålbånd
• Nem adgang til plenum

Anvendelsesområder

Lofter med bafler er velegnede til de fleste byggesektorer, herunder virksomheder, transport (lufthavne, metro-, bus- og togstationer), detailhandel, fritid, offentlige rum, gæstfrihed, sundhedspleje eller uddannelse.

Dimensioner (mm)

Tavola™ Straight Bafel-systemet muliggør en lang række loftdesigns med variabel skærmafstand, bredder på 20, 30, 40 og 50 mm, højder på 50 til 300 mm og et stort udvalg af forskellige malingsfarver, pulverlakeret trælook (indvendig og udvendig), lamineret træ, coil coated træ-look og rustfrit stål muligheder. Dette giver arkitekten en designfrihed til et projekt.

Farver og finish

Hunter Douglas tilbyder et bredt udvalg af farver og finish. Brugerdefineret farvetilpasning er tilgængelig efter anmodning.
Farverne er kun til illustrationsformål.

» Kontakt os venligst for at drøfte dine muligheder

Produktdetaljer

Nedenfor et billede af Baffles Tavola™ Straight loftsystem. Maksimal spændvidde primært og sekundært gitter 1200 mm. Maksimale udkragninger 300 mm.
Der er forskellige perforeringsmønstre mulige.

MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

1 = Tavola™ Baffel
2 = Endehætte
3 = Låsefjeder
4 = Holder
5 = Holder splejsning
6 = Baffel splejsning
7 = Stabiliseringsbeslag                                                      
8 = Stabiliseringsprofil
9 = Nedre nonius bøjle, bøjning
10 = Øvre nonius bøjle
11 = nonius bøjle låseclips

» Klik her for yderligere detaljerede oplysninger