MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

S200A

Itaab System 200A er præget af et gennemsigtigt og lyst udtryk. System 200A giver et væld af muligheder for at skabe interessante lofter i unikke design til forskellige typer miljøer. Ved at variere udseendet af masken er der gode muligheder for dit eget design. Loftet er produceret af aluminium/stål, men kan også bestilles i andre materialer, såsom stålplader. Panelerne monteres ved hjælp af Line3000 og på skyggeliste ved væggen.

 

Akustik

Brug af polyester absorbent oven på strækmetallen vil give enestående akustisk ydeevne. Tykkelsen af puderne kan vælges afhængigt af de krævede akustiske værdier.

Itaab System 200A er præget af et gennemsigtigt og lyst udtryk. System 200A giver et væld af muligheder for at skabe interessante lofter i unikke design til forskellige typer miljøer.

 

Materiale

Fladvalset strækmetal i stål / alu:
• Mask 6x4 mm. (OA 53%)
• Maske 12x6 mm. (OA 42%)
• Maske 16x13 mm. (OA 74%)
• Maske 42x18 mm. (OA 80%)
• Maske 48x33 mm. (OA 82%)

» Kontakt os for andre størrelser.

 

Farve & finish 

Standardfarve består af 225 RAL og NCS farver. Et stort antal er RAL-farverne er tilgængelige på kort leveringstid. Derudover er der adskillige metalliske farver tilgængelige i strækmetal. Andre specielle farver er tilgængelige på forespørgsel.

 

Vedligeholdelse

Rengøring sker med en fugtig klud eller svamp og om nødvendigt med en mild sæbeopløsning. Undgå for våd rengøring, hvis panelet er udstyret med et lydtæppe, da dette kan forårsage misfarvning af overfladelaget.

 

General information

Panel størrelse: Max. L=2000 mm - B=600 mm

Line3000: L=3000 mm

 

Produktdetaljer

» Klik her for yderligere detaljerede oplysninger