MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Hook-on

Strækmetal paneler har et alsidigt designmateriale, der gør det muligt at skabe en slående visuel effekt med det indvendige metalloftdesign. Det brede udvalg af mønstre, materialer og farver kan give dit projekt et unikt udseende. Strækmetal paneler er ideelle til projekter, hvor enten høj akustisk absorption er nødvendig eller hvor der ønskes visuel og fysisk gennemsigtighed i loftet. Systemerne er ideelle til miljøer, hvor regelmæssig adgang til øvre rum er påkrævet.

 

Akustik

Brug af polyester absorbent oven på strækmetallen vil give enestående akustisk ydeevne. Tykkelsen af absorbenterne kan vælges afhængigt af de krævede akustiske værdier. 

 

Design

Strækmetal er et meget alsidigt materiale, som kan give en række ekstra visuelle effekter til loftet. Individuel tilpasning af loft kan også opnås ved at variere masketyperne, størrelsen, belysningen og farven.

 

Farve & finish

Standardfarver består af 225 RAL og NCS farver. Et stort antal af RAL-farverne er tilgængelige på kort leveringstid. Derudover er der adskillige specielle metalliske farver  tilgængelige i strækmetal. Andre specielle farver er tilgængelige på forespørgsel.

 

Anvendelse

Strækmetalpanel er velegnede til alle byggesektorer, herunder virksomheder, transport (lufthavne, metro, bus og togstationer) detailhandel, fritid, offentlige rum, restaurationer, sundhedspleje, uddannelse og bolig.

 

General information

Panel størrelse: Mx. L=2800 mm - B=500 mm

 

Materiale egenskaber

Strækmetal paneler er designet til at blive installeret på et udvalg af systemer: indbygningskorridor, lay-out bandraster, hook-on Z-profil. Strækmetal paneler forbedrer det modulære designmønster. Strækmetalpaneler og -systemer kan også tilpasses til specifikke projektkrav.