MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Massiv træ

Det massiv panelloftsystem er en træ løsning i sin mest naturlige form. En bred vifte af træsorter er tilgængelige, alle med deres egne egenskaber. Forskellige panelbredder kan kombineres og skabe et unikt udseende. Systemet er let at installere og giver loftet mulighed for demontering og adgang til plenum.

Ved brug af Massiv Træ panel-systemer skaber du en miljøvenlig og holdbar bygning med en autentisk følelse. Træ er et naturprodukt, der lever, det ånder og med sine egne egenskaber er egnet til en lang række designløsninger. Træ er det eneste byggemateriale, der er 100% CO2-neutralt, og er fuldstændig genanvendeligt.

Fordelen med systemet er, at det er en målrettet løsning, hvilket betyder, at der ikke kræves skærejusteringer på stedet, hvilket reducerer installationstiden og prisen betydeligt. Ethvert design er muligt, da panelet og mellemrummets størrelse kan tilpasses fuldt ud.

 

Akustik

På bagsiden af panelerne er en uvævet akustisk fleece placeret for at øge loftets akustiske ydeevne

Den akustiske komfort i et kontorrum, en skole eller en offentlig bygning bidrager til vores velvære, da god akustisk komfort kan påvirke sundhed, kommunikation, sikkerhed, produktivitet og læring positivt. Med den massive træ panel system løsning, kan en absorption på Alpha w værdier mellem 0,55 og 0,85 opnås, afhængigt af panelbredde og mellemrum.

 

Design

Massivt træ er et bæredygtigt og 100% naturligt byggemateriale, som er mere og mere populær blandt designere. Træ, i enhver form, skaber en følelse af varme inden i et rum. Hver træsort har sin egen struktur, knaster og farvevariationer.

Vores sortiment overstiger 20 forskellige sorter med deres egne unikke egenskaber. Træpanelerne kan have en flad savet og grov savet overfladefinish. Træpanelerne leveres som standard med høj kvalitets lak for at beskytte træet mod fugt, støv og snavs. Øvrige træsorter er til rådighed efter anmodning. Ved siden af standard transparent lak er der også en bred vifte af bejdse og farver til rådighed. Denne overflade kan tilføje et flot finish til træet.

 

Anvendelse

De massiv træ panel lofter og vægge er velegnede til alle byggesektorer: virksomheder, transport (lufthavne, metro-, bus-, togstationer), detailhandel, fritid,offentlige rum, restaurationer, sundhedspleje, uddannelse eller bolig.

 

Systemegenskaber

En perfekt pasform på stedet er garanteret, da panelerne er lavet på mål. Dette undgår enhver skæring på stedet, reducerer installationsomkostningerne og opretholder de smukke detaljer i træpanelerne. Massiv træ panel loft og væg system er udviklet på en sådan måde at effektiviteten maksimeres og installationsomkostningerne minimeres. Det specialudviklede ophængningssystem består af forudmonteret klips, der nemt kan monteres i bæreskinnen. Lysarmaturer, ventilationskanaler eller højttalere kan let fastgøres i loftet.