MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Metal træprint

Få et trælook med Metal Træprint panelloft. 80B, 130B, 30BD og de nye 30BXD loftpaneler, en naturlig stemning kan skabes med træprints. Med et udvalg af forskellige trædesign kan det nemt gøres med et letvægtseffektivt træloft.

Nøglefunktionen i dette system er kombinationen af forskellige paneldybder og bredder ved at gøre brug af Box (B), Deep Box (BD) og Extra Deep Box (BXD) i et loft. Fordelen ved maksimal fleksibilitet i design.

 

Design

Panelerne fås i tre bredder på 30, 80 og 130 mm og forskellige højder, som kan fastgøres på en bæreskinne. Denne unikke kombination af loftpaneler gør det muligt at designe meget funktionelle og smukt konstruerede tredimensionale designs. Mellemrummene på 20 mm kan stå åben eller lukkes, og du kan også integrere vores special belysningsløsning  Light Lines for at tilføje ekstra funktionalitet og udbygge loftdesignet.

Metal Træprint lofterne er standard tilgængelige i fem tryk, Palisander, Fyrretræ, Cedar, Eg og Birk. For oplysninger om tilgængelighed pr. Lofttype kan du kontakte salgskontoret. Særlige finish og farver til projekter er tilgængelige efter anmodning.

 

Akustik

For at opnå en høj akustisk ydelse er der udviklet en speciel 1,5 mm side perforering til 30BD panelet. Denne perforering efterlader den synlige side af 30BD-panelet uafbrudt, samtidig med at det giver en bemærkelsesværdig akustik. Inde i panelet tilføjes en ikke-vævet akustisk fleece for at øge den akustiske ydeevne.

 

Produktdetaljer

Nye ekstra dybe, akustiske loftspaneler med fremragende lydabsorption og designfunktioner, til at skabe træeffekten, med fordele fra metallet.

Det robuste udseende på loft systemet passer perfekt i store åbne rum med et højt støjniveau som i lufthavne, indkøbscentre eller konferencehuse. Med den fremragende lydregulerings egenskab, kan Multi-panel BXD vende et højlydt, til et område med en behagelig akustik. Derudover tilbyder Multi-panel loftet unikke designmuligheder.