MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

80B/84B udvendigt loft

 

80B/84B loftsystemet består af kasseformede, 80mm/84mm brede aluminiumspaneler, som nemt klippes på aluminiumsholderen.

80B/84B-systemet er designet til de applikationer, der kræver et design med defineret klar lineær visning.

Design

Slanke kasseformede lukkede paneler i en bredde på 80 eller 84 mm med vægt på panelernes retning. Når man har brug for et åbent retningsbestemt loft, er dette det perfekte valg. De åbne samlinger giver 16 % åbent areal i kombination med almindelige paneler.
Panelerne klippes nemt fast på 80B/84B aluminiumsholderen, kan leveres i alle længder op til 6000 mm (som standard), har en tykkelse på 0,6 mm og er lavet af en høj-korrosionsbestandig aluminium.
Om nødvendigt kan panelerne låses på bæreren med en speciel fastgørelsesklemme, der passer ind i samlingen af ​​panelerne. Panelerne er som standard færdigbehandlet med det patenterede Luxacote® malingssystem
Loftsystemerne er testet for modstand mod vindbelastninger.
Cradle to Cradle Certified™ Bronze (Cradle to Cradle Certified™ er et certificeringsmærke, der er licenseret af Cradle to Cradle Products Innovation Institute.

Farve & finish

Hunter Douglas-serien af ​​metallofter fås i en række standardfarver, der passer til de fleste applikationer. For yderligere information om lofttyper og de specielle finish og farveintervaller, der er tilgængelige til specifikke projekter, kontakt venligst vores salgskontor.
Luxacote® udvendig belægning - er en eksklusiv Hunter Douglas-innovation, der forbedrer holdbarheden af ​​udvendige aluminiumsbygningsapplikationer. Dens styrke og effektivitet kommer fra et kraftfuldt 3-lagssystem, der består af en anorcoat-forbehandling, en primer og en UV- og ridsefast topcoat

Anvendelse

Luxalon® 80B/84B Open Exterior Ceiling er velegnet til alle byggesektorer: Virksomheder, Transport (lufthavne, metro-, bus-, togstationer), Detailhandel, Fritid, Offentligt rum, Hospitaler,  Uddannelse eller Bolig.

Materiale egenskaber

Luxalon® 80B/84B-loftsystemet består af kasseformede, 80 mm/84 mm brede aluminiumspaneler, som nemt kan klippes på 0B/84B-holderen. Paneler kan samles ved at bruge panelsplejsningen. Mellem 80B pladerne er der en åben fuge på 20 mm, som kan udfyldes med en forsænket U-formet udfyldningsprofil. Mellem 84B panelerne er der en åben samling på 16 mm.