MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Åbne facadesystemer

Åbne facadesystemer blander design og funktionalitet. De bringer et tydeligt kig på en bygningens ydre, samtidig med at de giver skygge og komfort til indbyggerne. Aluminiumspladerne giver en effektiv solkontrolløsning og skaber en halv gennemsigtig konvolut omkring facaden.

Anvendes som åbne facader eller foran vinduer giver panelerne skygger fra alle solvinkler, hvilket reducerer blænding og varmeforøgelse omkring bygningen. De skaber en visuel grænse for bygningen, samtidig med at det tillader naturlig ventilation og udadgående visning. Vi tilbyder en række systemer i forskellige former og materialer. De er fremstillet i materialer af høj kvalitet og er designet til nem installation. De tilføjer også et slankt udseende til bygningens klimaskærm.

 

Design

Hunter Douglas producerer systemer, der er elegante og opmærksomme på detaljer, der er designet til at skabe et skarpt og rent udseende.

 

Farve

Rulleformede paneler er coilcoated med et overlegen UV og ridsikkert Luxacote® malesystem, der fås i en bred vifte af farver. Luxacote® er et kraftigt 3-lags system, der består af en forbehandling af anorcoat, en PU-baseret farvecoating og et transparent topcoat for øget holdbarhed.

Indersiden af ​​panelerne kan være hvid til forbedret lysrefleksion eller være af samme farve som ydersiden. Ekstruderede paneler kan anodiseres i en naturlig sølvfarve eller en række alternative farver og nuancer.

Anodisering er en elektrolytisk proces, der gør det øverste lag af aluminiumet selv til en stærk beskyttende overflade, som er modstandsdygtig overfor alle forhold.

For et endnu bredere udvalg af farver kan ekstruderede paneler pulverlakeres i hele RAL-farverne eller specificeres til en designers specifikke farve.

 

Anvendelse

Åben facadesystemer er typisk specificeret på større byggeprojekter, såsom kontorer eller offentlige anlægsbygninger. De vælges som en effektiv solkontrol løsning eller som en ventilerende kuvert til visuelt at opdele åbne rum.

 

Produktdetaljer

Hunter Douglas leverer rulleformede eller ekstruderede aluminiumspaneler til baldakin systemer. Rundformede paneler fås som C-formede eller Z-formede profiler. Deres typiske spændvidde er ca. 1,2 meter (ved 1 kN / m2 vindbelastning). Panelerne er let klipet til deres aluminiumbeslag, der igen glider ind i den matchende aluminiumsstøtteprofil. Ekstruderede paneler fås i to forskellige C-former og er fastgjort til deres understøtningsstruktur med glasforstærkede plastikbeslag. Deres typiske spændvidde er omkring 2,0 meter (ved 1 kN / m2 vindbelastning).


Valget af den korrekte understøttelsesstruktur afhænger af projektets placering, panelets spændvidde og bygningsstrukturen. Aluminiumsupportprofilerne er designet til at være en integreret del af systemet og muliggør nem og hurtig installation.