MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

84R Curved

 

Buede 84R lofter fra Hunter Douglas tilføjer et twist til det traditionelle. Forestil dig konkave, konvekse og kuperede former, der frister til et kig opad. Buet metallofter er den perfekte måde at skabe buer og multileveldesign på. Paneler op til seks meter lange giver dig mulighed for at definere mellemrum store og små. Med fremragende akustiske egenskaber og en række farver, finish og buede muligheder, kan disse paneler bare være fremtidens bølge.

 

Akustik

Den akustiske ydeevne i et kontorrum, en skole eller en offentlig bygning bidrager til vores velvære, da dårlig akustisk komfort kan påvirke sundhed, kommunikation, sikkerhed, produktivitet og læring. Hunter Douglas højtydende akustiske loftprodukter er den bedste løsning til at levere fremragende akustisk ydeevne, komfort og et æstetisk behageligt miljø. Med 84R buet panel system kan en absorptionsværdi (αw) 0,75 opnås afhængigt af loft og panelkonfiguration. For yderligere at øge akustisk absorption overveje loftradius: En stigning i materialets overfladekvalitet kan resultere i op til 55% forbedring af absorptionsoverfladen.

 

Farver & finish

Hunter Douglas-sortimentet af metallofter er tilgængeligt i en række standardfarver, der passer til de fleste applikationer. For yderligere oplysninger om lofttyper og de specielle finisher og farveområder, der er tilgængelige for specifikke projekter, bedes du kontakte vores kontor.

 

Materiale egenskaber

De 84 mm brede rundtkantede paneler i længder op til 6000 mm lange paneler kan bukkes konkave, konvekse eller i bølgende figurer. Enten med en fast radius på 325 mm eller en variabel radius med mindst 1000 mm. Bøjede paneler har 150 mm lige dele i begge ender.