MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Massiv træ

Massiv træ lamel-systemet består af trælister, der er fastgjort til hinanden med en aluminiumsdyvel. Disse monterede lameller danner panelet, som kan produceres i forskellige længder og bredder. En bred vifte af træarter er til rådighed, alle med deres egne egenskaber. Systemet er let at installere og giver loftet mulighed for demontering og giver nem adgang til plenum. På grund af friheden til at vælge dine egne dimensioner, kan du oprette et unikt loft eller en væg.

Ved anvendelse af Massiv Træ Lamel-systemet skaber du en miljøvenlig og holdbar bygning med en autentisk følelse. Træ er et naturprodukt, der lever, det ånder og med sine egne egenskaber er egnet til en lang række designløsninger. Træ er miljøvenlig og er det eneste byggemateriale, der er 100% CO2-neutralt og helt genanvendeligt. Fordelen med systemet er, at det er en målrettet løsning, hvilket betyder, at der ikke kræves skærejusteringer på stedet, hvilket reducerer installationstiden og prisen betydeligt.

 

Akustik

Akustisk komfort i et kontorrum, en skole eller en offentlig bygning bidrager til vores velvære, da god akustisk komfort kan påvirke sundhed, kommunikation, sikkerhed, produktivitet og læring positivt.

Lege med lamellernes bredde og mellemrum vil give den nødvendige akustiske ydeevne til forskellige atmosfærer. 

 

Design

Massivt træ er et bæredygtigt og 100% naturligt byggemateriale, som er mere og mere populær blandt designere. Træ, i enhver form, skaber en følelse af varme inden i et rum. Hver træsort har sin egen struktur, knaster og farvevariationer.


Vores sortiment overstiger 20 forskellige sorter med deres egne unikke egenskaber. Træpanelerne kan have en flad savet og grov savet overfladefinish. Træpanelerne leveres som standard med høj kvalitetslak for at beskytte træet mod fugt, støv og snavs. Øvrige træsorter er til rådighed efter anmodning.
Ved siden af standard transparent lak er der også en bred vifte af bejdseog farver til rådighed. Denne overflade kan tilføje et flot finish til træet.

 

Anvendelse

Massiv Træ Lamel lofter og vægge er velegnet til alle byggesektorer: Virksomheder, Transport (lufthavne, metro-, bus-, togstationer), Detailhandel, Fritid, Offentlige rum, Restaurationer, Sundhedspleje, Uddannelse eller Bolig.

På grund af en speciel behandling af træpanelerne er nogle træarter perfekt egnet til fugtige områder, såsom svømmebassiner.