MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

HeartFelt Groove

 

Det nye modulære loftsystem, som har slanke filtlameller, der tilbyder uovertrufne akustiske og visuelle egenskaber, der omdefinerer mulighederne for interiørdesign.

Akustik

Den akustiske komfort i et kontor, skole eller offentlig bygning bidrager til vores velvære, da dårlig akustik kan påvirke sundhed, produktivitet og læring. Absorptionsværdien (αw) for Groove loftet er 0,75. Denne stærke akustiske ydeevne sikrer, at resonans og larmen især i travle kontorlandskaber, offentlige bygninger eller andre lokaler reduceres kraftigt.

Design

Med sin dobbelte deformation i produktionsprocessen bliver Groove-panelet bemærkelsesværdigt fast og stift af sig selv uden at tilføje ekstra materialer. Med sit særlige indtryk af adskillige slanke lameller, forbedrer HeartFelt® Groove-systemet ikke kun akustikken i dit rum, men giver loftet et elegant,  blød touch.

  • Panelmål 60 x 50 mm
  • Optisk et loft med slanke lameller, 20 mm brede
  • Fås i 5 nuancer af grå
  • 100 % genanvendelig eller let genbrugelig
  • Cradle to Cradle Certified™ Bronze
  • Nem at vedligeholde: snavs- og støvafvisende

Farver

HeartFelt® Groove fås i fem nuancer af grå. Andelen af de hvide og sorte PES-fibre bestemmer farven på panelerne.

Anvendelse

HeartFelt® Groove er velegnet til mange sektorer, herunder virksomheder, detailhandel, fritid, offentlige områder, uddannelse og boliger. Kontakt os venligst for at drøfte dine specifikke ønsker.

Materiale egenskaber

I hjertet af HeartFelt® Groove er en ny type panel, der måler 60 mm i bredden og 50 mm i højden og er karakteriseret ved en speciel W-form. Installeret med et modul på 80 mm skaber det et mellemrum på 20 mm mellem panelerne. Denne funktion giver et smart visuelt slutresultat: du kommer til at se på et loftsystem med meget slanke lameller, hver 20 mm brede og hver med en optisk afstand på 20 mm.

MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.