MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Polycarbonat

Naturen fungerer som model for mange banebrydende opfindelser. Ofte leverer den den impuls, der er nødvendig for at træde på nye veje og stille afgørende spørgsmål. Hvordan kan en mur holde støj og kulde ude, men stadig lukke lys ind? Hvad er fordelene ved gennemskinnelige facader?

Årtier af udvikling og produktion har tydeligt vist, at fordelene i gennemskinnelige facader er bemærkelsesværdige: de er økologiske og økonomiske, funktionelle og æstetisk tiltalende. Kendte arkitekter sætter pris på de forskellige designmuligheder og bygger entreprenører på høj kvalitet og effektivitet af materiale. 

Moderne facader og tage skal opfylde mange krav. De skal modstå vejr, have de bedste isoleringskompetencer, beskytter mod støj, og så være visuelt tiltalende - og meget mere. Selve markedet stiller nye krav til vores produkter og inspirerer os til at skabe nye veje. Sådan udvikles de fleste ideer under vores daglige arbejde. I direkte kontakt med bygherrer, arkitekter og planlæggere lærer vi, hvor der er behov, som vi møder med intelligente produktløsninger.

Takket være deres flerlagsstruktur giver panelerne og vægpladerne optimal varmeisolering til energieffektiv facade og tagvinduer, etablereing af nye standarder i transparent varmeisolering. Afhængigt af typen af konstruktioner og specifikke initiolsituationer kan energiforbruget reduceres med op til 80%.

 

Takket være deres flerlagsstruktur giver Rodeca panelerne og vægpladerne optimal varmeisolering til energieffektiv facade og tagvinduer, etablereing af nye standarder i transparent varmeisolering. Afhængigt af typen af konstruktioner og specifikke initiolsituationer kan energiforbruget reduceres med op til 80%.

Design

Rodeca produkter giver enhver bygning sin særskilte karakter og fremhæver dens funktion. Det individuelle æstetiske koncept er genereret ved forsætlig brug af farverige konstruktionselementer - med Rodeca design serien giver mulighed for ekstremt varieret brug. Spektret er bredt, lige fra 3D-effekter til phosphorescerende overflader. Særlige pigmenter afspejler f.eks. Infrarød stråling, der giver optimal beskyttelse mod varme. Andre sikrer, at lysets forekomst er diffus og blændfri. Farver er kreative værktøjer - og til Rodeca endnu mere.

Gennemsigtig glas giver perfekt mening fra økologisk synspunkt. Men kan produktet være bæredygtigt og omkostningseffektivt på samme tid? For Rodeca er det ingen modsigelse. Tværtimod: Multi-shell-panelerne giver fremragende varmebeskyttelse i alle klimazoner. Dette er energieffektivitet, der er økonomisk. Andre omkostningsfordele skyldes produktets lave egenvægt og deres nemme installation. Desuden kan den store spænding medføre betydelige besparelser i understøttende struktur. Og endelig eliminerer dagslyset endda behovet for indvendig belysning.

Mangfoldighed og kvalitet er, hvad der karakteriserer produktserien fra Rodeca: om gennemsigtige byggematerialer til væg-, tag- og facadedesign, designserien for farverige højeste eller komplette systemløsninger fra modulære elementer - byggentreprenører, planlæggere og arkitekter uundgåeligt fortjener vores produktsortiment. Ud over de konventionelle anvendelser i det ydre, viser panelerne i stigende grad sig også deres værdi i indvendig sammensætning. Og efter renoveringsarbejdet er gjort, skinner selv gamle facader i ny pragt, endnu engang tilfredsstillende moderne standarder.