MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Udvendige persienner

Den udvendige persienne er nok indbegrebet af solafskærmning. Den kan sænkes og hæves, mens lamellerne kan vippes for at give optimale lys og udsynsforhold. Som en udvendig applikation er den robust, men diskret og en af de mest effektive metoder til solskærmning.

Hunter Douglas udvendige persienner kræver minimum plads til maksimal effektivitet. Udvendige persienner er en af de mest effektive type solafskærmning til at reducere varmeforøgelsen og holde solstråling på ydersiden af et vindue. Ved at justere lamelvinklen kan brugeren finde balancen mellem skygge og udsyn under enhver eller solvinkel. Når skygge ikke er påkrævet, kan persiennerne køres helt op for at give fuld dagslys og et frit udsyn.

 

Farve & finish

Alle udvendige persienner er præ-coated med Anorcoat ® konverteringssystem og farvet med emaljeret polyestermaling. En bred vifte af farver lagerføres og enhver farve kan matches på projektbasis. Til mere aggressive miljøer findes specielle legeringer og belægninger. Bundskinne og sidestyr kan være naturanodiseret eller pulverlakeret for at matche lamellerne.

 

Anvendelse

Udvendig persienner er det bedste valg, når man søger effektiv og omkostningseffektiv solstyring med maksimal fleksibilitet og funktionalitet. 

 

Produktdetaljer

Et udvalg af forskellige lamel bredder og former vil altid matche den krævede udseende og funktionalitet. Inkluderet i dette sortiment er fleksible lameller for kompakt pakning og lameller med kantbuk for ekstra styrke og stivhed. Afhængigt af størrelserne og bygningsstrukturen er der flere sidestyringsmuligheder og fastgørelsesmetoder.