Sportslofter

Stærke og sikre loftsystemer med optimale akustiske egenskaber. Sportslofter kommer i et bredt udvalg af mønstre, former, materialer og farver, så der kan skabes et unikt udseende i rum, hvor krav til styrke og sikkerhed er høje, såsom sportshaller, transportterminaler, fritids- og uddannelsesmiljøer.

 

Itaab Ribblamell 2540 sport er et panel, der er udviklet til at fungere i sportshaller eller i andre rum, hvor man ønsker en hundrede procent sikkerhed. 

» Læs mere

70U

Linear Open 70U loftsystemet består af kasseformede 70 mm brede stål- eller aluminiumspaneler, som nemt klipes på 70U-bæreanordningen. 

» Læs mere

Metalplanker er ideelle til projekter, hvor enten der kræves et højt akustisk absorptionsniveau, eller hvor der ønskes visuel kvalitet på loftet. 

» Læs mere

Forskellige panelbredder kan kombineres og skabe et unikt udseende. Systemet er let at installere og giver mulighed for demontering og adgang til plenummet.

» Læs mere

Det finerede træ panel-sortiment består af lineære loft og vægpaneler, der er lavet af en MDF kerne, dækket af en træfiner. Standard, de 17 mm tykke paneler fås i længder op til 2780 mm, og forskellige bredder kan kombineres. 

» Læs mere