MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

75C/150C/225C

 

Luxalon® lukkede loft system har et udvalg af tre bredder af paneler. Alle tre bredder kan kombineres og let klippes på en universal bærer. Panelerne kan afsluttes ved at bruge panelskæringen. Låseklips til 150C og 225C monteres på tværs af bæreren på toppen af pronguen for at fuldsikre panelerne og skabe et loft, der er i stand til at modstå vindbelastninger.

De pæne lukkede samlinger giver et glat og uafbrudt udseende. Ved at kombinere de smalle og brede paneler (75,150 og 225 mm) er forskellige dimensionelle effekter mulige, hvilket giver designeren ubegrænsede muligheder.

 

Design

Lukkede lineære paneler lægger mindre vægt på panelernes retning. Når man har brug for et lukket glat loft, er dette det perfekte valg. Tre forskellige bredder i et uni design eller kombineret med hinanden, skaber subtile mønstre, der giver det perfekte udseende til dit projekt.

 

Farve & design

Hunter Douglas-sortimentet af metallofter er tilgængelig i en række standardfarver, der passer til de fleste byggerier. For yderligere oplysninger om lofttyper og de specielle finisher og farvevarianter, der er tilgængelige for specifikke projekter, bedes du kontakte vores kontor.

Luxacote® er en eksklusiv Hunter Douglas-innovation, som forbedrer holdbarheden af udvendige aluminiumbyggeri. Dens styrke og effektivitet stammer fra et kraftigt 3-lags system, der består af en forbehandling af anorcoat, en primer og en UV- og ridsefast topcoat.

 

Anvendelse

Luxalon® Linear Closed Exterior Ceiling er velegnet til alle byggesektorer: virksomheder, transport (lufthavne, metro-, bus-, togstationer), detailhandel, fritid, offentlige rum, restaurationer, sundhedspleje, uddannelse eller beboelse.

Kontakt os gerne for at angive dine ønsker til dit projekt.

 

Materiale egenskaber

Dette loftsystem kombinerer tre bredder af paneler, der adskiller sig fra andre Hunter Douglas-systemer ved deres skråkantede kanter, og når de installeres, giver et lukket, glat udseende. Panelerne kan fastgøres til en universalbærekar til alle tre bredder, alle sammen eller blandet. Panelerne er sammenføjet ved hjælp af en panelskive, mens bærerne anvender standard-bærerkontakten. Paneler (kun 150C og 225C) skal låses af låseklipsen.