MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

HeartFelt Origami Weave

Akustik

Den akustiske egenskab i et kontorrum, en skole eller en offentlig bygning bidrager til vores velvære. Dårlige akustiske egenskaber kan påvirke vores sundhed, kommunikation, produktivitet og læring. Med HeartFelt® Origami Weave kan du opnå enestående akustisk evne. Absorptionsværdierne (αw) for Origami Weave-formerne ligger mellem 0,50 og 0,70. Denne stærke akustiske ydeevne sikrer, at resonans og stemmer især i travle kontorlandskaber, offentlige bygninger eller andre lokaler reduceres kraftigt.

Design

HeartFelt® Origami Weave  fås i fire varianter, alle med en flisestørrelse på 600 x 600 mm. Vævemulighederne varierer i antallet af striber, der spænder fra 3 til 6 pr. flise, inklusive: Væv 3 med 3 striber på 200 mm bredde hver; Væv 4 med 4 striber af 150 mm bredde; Væv 5 med 5 striber af 120 mm bredde; og Væv 6 med 6 striber på 100 mm bredde, alle med en længde på 600 mm. Ophængs systemet til alle Origami-former er identisk, hvilket giver dig mulighed for nemt at kombinere de forskellige varianter.

Farver

HeartFelt® Origami fås i fem grå og fem brune nuancer. Den præcise farve af panelerne bestemmes af forholdet mellem hvide og sorte fibre i basismaterialet.

Anvendelse

HeartFelt®Origami Weave er velegnet til de fleste byggesektorer: virksomheder, detailhandel, fritid, offentlige områder, uddannelse og boliger. Kontakt os venligst for at drøfte dine specifikke ønsker.

Materiale egenskaber

HeartFelt® Origami Weave er et ikke-lineært loftsystem fremstillet af ikke-vævede termoformede PES-fibre. Fire forskellige varianter er tilgængelige, hvilket giver frihed til at vælge den form eller kombination af forme som ønskes. Origami Weave filtpanelerne antager deres endelige form og mønster under installationen gennem foldelinjer og indsnit.

MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.