MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Bafler Tavola™ Divergent

Ikke-parallelle, divergerende bafler skaber organiske teksturer i et ubegrænset udvalg af konfigurationer til interiøret. Tavola™ divergerende bafler har en fremragende akustisk ydeevne. De øger taleforståeligheden, reducerer støj og efterklangstid. Denne baffel er et blikfang i ethvert rum.

Nøglefunktioner

• Profillængder op til 5000 mm
• Profilhøjder: 50 - 300 mm
• Profilbrædder: 20, 30, 40 og 50 mm
• Divergent FE-bærer 30 x 40 x 30 mm, sort
• Affaldsreduktion på stedet med fabriksfremstillet dimensionalt materiale
• Nedvægt: Reducer den statiske belastning med letvægtsstål eller aluminium
• Standard fra formalet stålbånd
• Nem adgang til plenum

Anvendelsesområder

Lofter med bafler er velegnede til de fleste byggesektorer herunder virksomheder, transport (lufthavne, metro-, bus- og togstationer), detailhandel, fritid, offentlige rum, gæstfrihed, sundhedspleje eller uddannelse.

Dimensioner (mm)

Bafler Tavola™ Divergent baffelsystem muliggør en lang række forskellige loftsdesigns med variabelt mellemrum, bredder på 20, 30, 40 og 50 mm, højder på 50 til 300 mm og et stort udvalg af forskellige malingsfarver, pulverlakeret træ look (interiør og udvendig), lamineret træ, coil coated træ-look og rustfrit stål muligheder. Dette giver arkitekten en stor designfrihed til et projekt.

Farver og finish

Hunter Douglas tilbyder et bredt udvalg af farver og finish. Brugerdefineret farvetilpasning er tilgængelig efter anmodning. Farverne er kun til illustrationsformål.

» Kontakt os venligst for at drøfte dine muligheder

Produktdetaljer

Nedenfor et billede af Baffles Tavola™ Divergent loftsystem. Maksimal spændvidde primært og sekundært gitter 1200 mm. Maksimale udkragninger 300 mm.
Der er forskellige perforeringsmønstre mulige.

MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

1 = Baffel
2 = Endehætte
3 = Låseplade/ Baffelfastgørelse
4 = Holder
5 = Primært gitter
6 = Nojus bøjle overdel
7 = Nonius bøjle nederste del
8 = Nonius bøjle låseclips

» Klik her for yderligere detaljerede oplysninger