Mineraluld

Loftpladerne, der er fremstillet ved hjælp af en vådfiltproces, anses for at være et internationalt pejlemærke for kvalitetsstandarder og funktionelle produktegenskaber. AMF THERMATEX® sætter banebrydende tendenser inden for det funktionelt-æstetiske koncept med modullofter.

 

AMF THERMATEX® Star har fine, ujævne perforeringer med en glat overfladefinish og opfylder behovene for et moderne, elegant design.

» Læs mere

AMF THERMATEX® Antaris er en hvid, lamineret mineraluldsplade og tilbyder klasse A lydabsorbering. AMF THERMATEX Antaris leverer brandbeskyttelse og en hygiejnisk loftsløsning.

» Læs mere

AMF THERMATEX® Thermofon har en glat, hvid lamineret finish og et moderne design. Det giver høj lydabsorption for forbedret akustisk komfort.

» Læs mere

AMF THERMATEX® Alpha HD 19mm tilbyder et moderne, hvidt udseende og er den optimale løsning til rum, der har brug for en kombination af fremragende lydabsorption og god lyddæmpning. Loftpanelet er velegnet til rene rum, der kræver ISO klasse 4 ydeevne.

» Læs mere

Den laminerede finish af AMF THERMATEX® Acoustic skaber et glat, hvidt udseende og giver gode niveauer af lydabsorption og fremragende lyddæmpning.

» Læs mere

AMF THERMATEX® Aquatec er den optimale løsning til områder med høj luftfugtighed på op til 100 % RF. Det giver fremragende lydabsorption og er velegnet til højtryksrensning.

» Læs mere

AMF TOPIQ® Prime er et meget let stenuldspanel med en moderne glat overflade.

» Læs mere

AMF TOPIQ® Efficient Pro er et meget let stenuldspanel med en moderne glat overflade.

» Læs mere