MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Disse firkantede eller rektangulære loftfkassetter er tilgængelige i en række forskellige moduler. Cell T15 skaber et rummeligt udseende, som er ideel til indretningsdesign, hvor et åbent, let miljø er ønsket. De gør det nemt at anvende forskellige moduler i et loft. Dette alsidige produkt er tilgængeligt i 2 forskellige kassette størrelser og et bredt udvalg af celle dimensioner.

 

Akustik

Den akustiske komfort i et kontorrum, en skole eller en offentlig bygning bidrager til vores velvære, da dårlig akustisk ydeevne kan påvirke sundhed, kommunikation, sikkerhed, produktivitet og læring. Cell T15 lofter har ikke egen akustiske egenskaber. Ved at sætte akustiske absorbenter (Polyester absorbent) over panelerne kan de lydabsorberende egenskaber tilpasses ethvert krav.

 

Design

Celle lofter gør det muligt for arkitekter at designe et åbent loft i aluminium. Med et bredt udvalg af celler og mønstre giver disse lofter maksimal frihed i design. Celle loft-systemer skaber et rummeligt udseende, der er ideel til indretningsdesign, hvor en åben konstruktion ønskes. Celle loft er ideelle til meget små loftshøjder. Systemer er tilgængelige som lay-in 15/0.

 

Farve & finish

Sortimentet af metallofter er tilgængeligt i en række standardfarver, der passer til de fleste anvendelsesområder. For yderligere information om lofttyper og de specielle overflader og farver, der er tilgængelige for, bedes du kontakte vores kontor.

 

Anvendelse

Celle lofter er egnet til de byggesektorer, hvor der kræves et let og åbent loft: virksomheder, transport (lufthavne, metro-, bus-, togstationer), detailhandel, fritid, offentlige rum eller restaurationer.

Kontakt os for at diskutere dine krav.

 

Materiale egenskaber

Celle lofter leveres i kassetter i størrelse 600 x 600 mm eller 600 x 1200 mm og er samlet af aluminiums u-profiler. Celle T15 loftet passer i 15 mm T-profiler .