MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

40/50/50E

Dette system skaber et rummeligt udseende, det er ideelt til interiør, hvor der er behov for en åbne lofkonstruktion. De gør det nemt at skabe forskellige moduler i et loft og er ideel til steder med lav loft højde. Dette alsidige produkt er tilgængeligt i 2 profilhøjder og 7 celledimensioner. Systemet er designet til at skjule installationer så som rør, aircondition og lignende øvre installationer og samtidig giver det let adgang til det øvre dæk for servicering o.l.

 

Akustik

Den akustiske komfort i et kontorrum, en skole eller en offentlig bygning bidrager til vores velvære, da dårlig præstationskomfort kan påvirke sundhed, kommunikation, sikkerhed, produktivitet og læring.

Cellelofterne har ikke egen akustiske egenskaber. Ved at sætte akustiske absorbenter (Polyester absorbent) over panelerne kan de lydabsorberende egenskaber tilpasses ethvert krav.

 

Design

Dette system giver arkitekter mulighed for at designe et åbent loft i aluminium. Med et bredt udvalg af celler og mønstre giver disse lofter maksimal frihed i design. Cellerne skaber et rummeligt udseende, som er ideel til indretningsdesign, hvor der er åben konstruktion ønskes.

Modulerne varierer fra 50 x 50 mm til 200 x 200 mm. Profildimensionerne er 10 mm brede og  40 eller 50 mm høje.

 

Farve & finish

Cellelofterne er tilgængeligt i en række standardfarver, der passer til de fleste anvendelsesområder. For yderligere oplysninger om de specielle overflader og farver, der er tilgængelige, bedes du kontakte vores kontor.

 

Anvendelse

Cellelofterne er velegnede til projekter, hvor der kræves et let og åbent loft. Disse omfatter transport (lufthavne, metro, bus og togstationer), detailhandel, fritid, offentlige rum og restaurationer.

Kontakt os for at diskutere dine ønsker.

 

Materiale egenskaber

Cellelofterne leveres i størrelse 600 x 600 mm eller 600 x 1200 mm og er samlet af aluminium U-profiler. Dette system har et integreret ophængningssystem med hoved- og tværgående bæreskinne lavet af samme profiler som loftpanelet.