MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Finer

Det finerede træ panel-sortiment består af lineære loft og vægpaneler, der er lavet af en MDF kerne, dækket af en træfiner. Standard, de 17 mm tykke paneler fås i længder op til 2780 mm, og forskellige bredder kan kombineres. Det store udvalg af finér, finish og perforeringer kan altid matche designerens hensigt.

Fineret træpaneler er et miljøvenligt byggeprodukt med endeløse muligheder. Træet bruges effektivt til fremstilling af finer, da moderne produktionsmetoder sikrer, at ca. 800-1000 m2 finer kan produceres fra 1 m3 træ. Med de demonterbare klip kan panelerne let installeres og fjernes for at få adgang til plenum.

 

Design

Fineret træpaneler giver dig friheden til at lave et naturligt væg- eller loftdesign. Udseendet af træpanelerne er skabt af et omhyggeligt udvalg af art type, farve og struktur. De naturlige vækstmønstre af hvert træ ses tydeligt i fineren, herunder naturlige egenskaber som knaster og udvækst. Når finéren er valgt, vil panelerne blive produceret i henhold til layout-planen for at sikre en perfekt pasform. 

Vælg fra mere end 40 forskellige finer for at frembringe den rigtige atmosfære og stemning. Fra lyse til mørke toner, der er finer til ethvert design. Fineren leveres som standard med en transperant lak, men ønskes et specielt look er særlige lakker, farvning eller maling også mulige.