Bæredygtighed

Hunter Douglas Architectural

Miljøvenlige materialer er nøglen til bæredygtige bygninger. Vores strategi er at vælge materialer, der har gode miljøegenskaber til at begynde med. Mange af  produkterne er lavet af aluminium produceret i Hunter Douglas Architectural's egne smelteanlæg. De har optimeret deres processer til at bruge op til 99% genbrugt indhold for at producere den rigtige legering til deres produkter. Deres træ er FSC-certificeret, og de omfavner princippet om vugge til vugge i deres produktudvikling.

Ved at tilpasse gamle strukturer til nye formål, kan arkitekter reducere brugen af ​​byggematerialer, spare indeholdt energi, og bremse byspredning.
En stor del af investeringen arbejdskraft og materiale i en bygning er relateret til at konstruere sin grundlæggende struktur: fundamentet, vægge, osv Konvertering af en bygning til et nyt formål sparer meget af byggematerialerne i denne del af strukturen, såvel som reducere mængden af ​​eksisterende materiale, der går ind i affaldsstrømmen. Relativt mindre materiale er påkrævet, til ombygning og / eller opgradere bygningen til at opfylde nye krav.
Hertil kommer, en bygning forbruger en betydelig mængde energi til at samle. Adaptive genbrug tillader dette indeholdt energi, der skal overføres til bygningens nye formål. Desuden, meget mindre energi bruges til at nedbryde den eksisterende bygning og forberede det sted i forhold til nybyggeri. Adaptiv genbrug kræver også mindre energi ved transport af materialer fra og til byggepladsen.
Endelig er i overensstemmelse med intelligent vækst tilgange til udvikling, adaptive genbrug tillader sanering af forladte industrigrunde inden byområder versus konvertering af grønne områder. Hunter Douglas’ ventilerede facade- facadesystemer er ideelle systemer til eftermontering rammebeløb på en eksisterende bygning. Fordi ventilerede facadesystemer afhænger naturlig luftstrøm, i stedet for forseglede overflader, for at beskytte en bygning fra vejr, kan de lettere blive brugt til at opgradere eksisterende strukturer. For yderligere information, kontakt venligst Hunter Douglas facader.

 

Akustik

I moderne arbejdspladser, har der været en tendens i retning af åbne kontorlandskaber, som bruger individ arbejdsstationer snarere end traditionelle vægge kontorer. Med mange medarbejdere regelmæssigt ud af kontor arbejder hjemmefra eller på satellit steder, kan det åbne kontor planen være en effektiv og passende metode til reduktion af rummet omkostninger. Men hvis arbejderne oplever dårlig akustisk komfort nogle af fordelen kan udlignes gennem nedsat produktivitet.
Forståeligheden af ​​tale er i hvilken grad tale kan forstås, og er direkte afhængig af elementer i det omgivende miljø. Faktorer af indeklimaet påvirker taleforståelse omfatter baggrundsstøj niveau, efterklangstid, og størrelsen af værelset.
Selvom forholdet mellem akustisk komfort i et kontormiljø og produktivitet er stadig ved at blive undersøgt, er den videnskabelige forskning vist:


1. Attention opgaver udførtes hurtigere, men med mindre nøjagtighed i høj støj (58 decibel) versus lav støj (38 decibel, svarende til den, der produceres af ventilation) miljøer
2. Samtale støj haft en større negativ effekt på produktiviteten end akustisk støj på samme niveau.
3. Fremmedsprog samtale støj påvirket produktiviteten mindre end modersmål samtale støj.


Taleforståelighed kan kvantificeres ved den Speech Transmission Index (STI), for hvilke værdier området fra 0 (helt uforståeligt) til 1 (perfekt forståelig). Akustisk komfort har været vist sig at være højest, når STI er mindre end 0,2. Endvidere har undersøgelser vist en produktivitet tab på 8 procent at opstå, når STI overstiger 0,5.
Hunter Douglas tilbyder en komplet serie af eksklusive akustiske loftprodukter med NRC ratings op til 0,85. Kontakt venligst din lokale Hunter Douglas Architectural repræsentant for produkt og specifikation oplysninger.

 

Automation

Maksimal indeklima kan opnås gennem opbygning og automationssystemer, som regulere og tillade brugere diskrete forvaltning i termiske kontrol og lysniveauer, der passer individuelle behov eller dem af grupper i fælles rum. Kontrol strategier kan udvikles til ekspandere på komfort kriterier for justeringer, der passer til individuelle behov og præferencer. Disse kan involvere systemet designs indarbejde betjenes vinduer, hybride systemer integrerer betjenes vinduer og mekaniske automatiserede systemer eller automatiserede systemer alene.


Automatiserede styresystemer til vindue belægninger kan også maksimere energireduktion og lys kontrolmuligheder. Sun kontrolsystemer som dynamisk tilpasser sig vinklen af ​​solen afhængig af placering og orientering af bygningen giver mulighed for optimal placering af skygge-system. Systemer, der automatisk kan tilpasse sig skiftende vejrforhold og planlægge flere niveauer af aktivitet; såsom regelmæssig vinduespudsning, eller aften justeringer er mulige for at værne om privatlivet.


Hunter Douglas Architectural tilbyder den mest omfattende samling af automatisering og intelligent kontrolsystemer, der passer til ethvert budget. Inden for netværket af Hunter Douglas virksomheder automatisering og kontrolmuligheder er tilgængelige for enhver vindue dækker.

 

Armstrong World Industries

Hos Armstrong udfordrer vi os selv til at drive vores faciliteter og at designe og fremstille innovative produkter på en måde, der reducerer vores miljømæssige og sociale konsekvenser. Vi er forpligtet til at gøre en positiv forskel i livet for mennesker, hvor de bor, arbejder, heler, lærer og leger.

 

Produktegenskabelighed

Vi bruger tredjepartsorganisationer til at teste, vurdere og certificere vores produkter, og vi leverer dokumentation til støtte for disse bestræbelser, så du kan forstå, hvordan vores produkter fremstilles og hvad de er lavet af.

Vi er forpligtet til at:

- reducere virkningen af vores produkter gennem innovative nye materialer og teknologier.
- offentliggørelse af virkningerne af vores produkter i vores miljøproduktdeklarationer (EPD'er).
- Oplysninger om materiale ingrediens i produktdeklarationer i vores SUSTAIN Portefølje, som omfatter Erklære Etiketter og Sundheds Produktdeklarationer (HPD'er) på vores mest populære produkter; og
- opnåelse af produkt certificeringer, der bidrager til grønne byggestandarder på markeder, hvor vi opererer.