MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Multipanel

Mix og match de forskellige B, BD og de nye BXD loftspaneler ved at vælge forskellige bredder. Eksperimentér med de perforerede paneler for at optimere akustikken og skabe en bedre indendørs atmosfære. Der er 8 forskellige paneler, som alle kan kombineres på en bæreskinne.

 

Design

BXD-loftspanelerne (højde 64 mm) fås i tre bredder: 30, 80 og 130 mm, som kan benyttes i kombination med B-panelerne (højde 15 mm) og BD-paneler (højde 39 mm) fra dette MultiPanel loft program.

Denne unikke sammensætning af loftpaneler gør det muligt at skabe et meget funktionelt og smukt tredimensionale designs.

20 mm mellemrummene kan stå åben eller lukkes med mellem profil.

Det brede udvalg af farver, der er tilgængelige, gør det muligt at skabe stort set ethvert loftdesign, du kan forestille dig.

 

Farve & finish

Sortimentet af metallofter er tilgængeligt i en række standardfarver, der passer til de fleste anvendelsesområder. For yderligere oplysninger om lofttyper og de specielle overflader og farveområder, bedes du kontakte vores kontor.

 

Anvendelse

Multipanel loftet er velegnet til alle byggesektorer: Virksomheder, transport (lufthavne, metro, bus og togstationer), detailhandel, fritid, offentlige rum, sundhedspleje, uddannelse og bolig.

 

Akustik

Ved at sætte akustiske absorbenter (Polyester absorbent) over panelerne i mellemrummene kan de lydabsorberende egenskaber tilpasses.

 

Materiale egenskaber

Det robuste udseende af Multipanel loftet passer perfekt i store åbne rum med et højt støjniveau. De er ideelle til miljøer som lufthavne, indkøbscentre eller konferencehuse.

Med fremragende lyd regulering kan Multipanel BXD forvandle et højlydt miljø, til et miljø med god akustisk atmosfære.