MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

300C/300L

Vores 300 mm brede loftspaneler skaber et tydeligt og robust udseende. Panelerne spænder i længder op til 6 m, hvilket kræver færre paneler og samlinger og reducere installationsomkostningerne. Panelerne leveres med to mulige kantløsninger og en variation af perforeringer til akustisk ydelse.

Det robuste udseende på 300C/300L passer perfekt i store åbne rum med højt støjniveau, såsom lufthavne, indkøbscentre eller konferencerum. Med fremragende regulerings egenskaber forvandler 300C/300L paneler støjende omgivelser om til rum med en behagelig akustisk atmosfære.

 

Akustik

Den akustiske komfort i et kontorrum, en skole eller en offentlig bygning bidrager til vores velbefindende, da dårlig akustisk ydeevne kan påvirke sundhed, kommunikation, sikkerhed, produktivitet og læring.

Med 300C/300L systemet kan der opnås en absorptionsværdi (αw) 0,75 afhængigt af loft og panelkonfiguration.

 

Design

300C/300L panellofter giver arkitekter mulighed for at designe et lukket, glat loft med højtydende aluminium eller stål. Med to kant løsninger, to materialer at vælge imellem og fire forskellige installationsmuligheder, kan denne type loftsystem tilpasse sig næsten alle krav. Forskellige perforeringsmønstre giver løsninger til forskellige akustiske miljøer.

 

Farve & finish

Sortimentet af metallofter er tilgængeligt i en række standardfarver, der passer til de fleste projekter. For yderligere oplysninger om lofttyper og de specielle overflader og farveområder, der er tilgængelige for specifikke projekter, bedes du kontakte vores salgskontor.

 

Anvendelse

300C/300L passer til alle byggesektorer. Disse omfatter virksomheder, transport (lufthavne, metro, bus og tog stationer), detailhandel, fritid, offentlige rum, restaurationer, sundhedspleje, uddannelse og boligmiljøer.