Aktuelt

    

Betonfinér, loft- og vægpaneler

Concrete Veneer er et innovativt nyt produkt, der kombinerer to nøgleelementer: den perforerede MDF-kerneplade og en fint perforeret 1,5 mm cementfinér, hvilket skaber en æstetisk finish, der absorberer omgivende støj og ikke kan skelnes fra konventionel beton.

» Læs mere om Betonfinér, loft- og vægpanelerHeartfelt® Origami

Med HeartFelt® Origami får rummet ikke kun en helt unik æstetisk finish, men også en fremragende akustisk ydeevne.
» Læs mere om HeartFelt® Origami Barcol-Air klimalofter

Barcol-Air Skræddersyede klimalofter

Stigende klimakrav til moderne bygninger kræver multifunktionelle, kraftfulde og effektive klimalofter. Barcol-Air’s klimalofter er designet til den nyeste teknik og tilbyder enestående høj brugerkomfort i rum med maksimal arkitektonisk designfrihed.

Højtydende og diskrete

Klimalofterne fra Barcol-Air er højtydende, perfekt integrerbare og multifunktionelle. Desuden er de meget økonomiske, ekstremt alsidige og påfaldende diskrete. De kan udføres som løsningsorienterede klimaloftsystemer i bygninger og opfylder de højeste krav.

Store muligheder

Mogens Rasmussen A/S I Middelfart har nu fået agenturet for de schweizisk-producerede klimalofter for Danmark, Sverige og Norge og venter sig meget af de talrige muligheder, Barcol-Air klimalofterne giver. Frank Funder, der tidligere i en årrække var ansat hos Barcol-Air, skal servicere kunderne og yde support fra den konceptuelle designfase til idriftsættelsen.

Kontakt Frank Funder på tlf. 2999 2494, e-mail: ff@mras.dk

Referencer

Barcol-Air har i Danmark tidligere installeret klimalofter hos Danmarks Radio/Ørestaden, Alsion/SDU/Sønderborg, KPMG Huset/Aarhus og diverse banker plus DSB’s kommandocentral i Fredericia.

Se mere her:
» Administrative Center, Geneva
» Condair Systems, Norderstedt
» EMS Chemie, Domat Ems
» HANG-AAR, Aarau
» Villa, Ascona

Yderligere oplysninger:
» www.barcolair.comTid til digital forandring

Nu er vi klar med en ny hjemmeside. Med det nye website, der også er tilgængelig på både mobil og tablet, håbes der på at oplevelsen for jer bliver endnu bedre og mere overskuelig. Hjemmesiden vil løbende blive udvidet og opdateret.

Vi har også fået en Instagram profil, mras_middelfart, som I er velkomne til at besøge.

Hvis I har noget I vil nævne eller spørge om, så husk endelig at kontakt os her!

     

Mogens Rasmussen A/S

  • Industrivej 3B
    DK-5500 Middelfart

  • Telefon: 64418033
  • Email: mra@mras.dk

Social media